Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt valaki aki nem akar...

Van itt valaki aki nem akar családot az élete során?

Figyelt kérdés

Miért nem akartok?

Minden ítélkezés nélkül fogom olvasni a kommenteket, csak kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakul ki az ilyen gondolat.

2013. márc. 20. 17:57
 111/161 anonim ***** válasza:
0%
Ki általánosított? Hol írtam én olyant, hogy valaki nem lehet boldog anyaként? Amúgy meg az szubjektív érzés. Honnan tudod, hogy nekem mással kapcsolatban nincsenek ezerszer jobb érzéseim?
2013. márc. 21. 11:42
 112/161 anonim ***** válasza:
61%
Az első mondatot bemásoltam, csak a rossz az idézőjel, a badarságosra, mint kioktatásra Irtam.
2013. márc. 21. 11:42
 113/161 anonim ***** válasza:
29%

Nem kell úgy tenni mintha egy fizikai érzet olyan extra különleges lenne.

Na, akkor képzeld el, hogy imádod a párod, remegsz érte és valaki ilyen szöveggel próbál meggyőzni, hogy ez semmi, őgy, hogy ő még nem volt szerelmes.

2013. márc. 21. 11:47
 114/161 anonim ***** válasza:
29%

A kutyám is ragaszkodik hozzám úgy,mint egy gyerek.Érzi ha beteg vagyok és bújik hozzám és"vigasztal". Szerinted annyira nagy dolog, ha szeret a gyereked? Majd, ha kamasz lesz meg utálni fog

nagy cucc ha egy gyerek mosolyog,ők mindig mindenen mosolyognak,mert még kicsik.

2013. márc. 21. 11:50
 115/161 anonim ***** válasza:
20%

113.

Nem tudhatjuk, hogy a másik mit érez amikor "szerelmes", ez teljesen szubjektív dolog. Van olyan ha már gyerek témánál vagyunk aki utálja a gyerekét, van aki imádja.És? Van akit teljesen hidegen hagy. Van aki a régi autójával érez így.

2013. márc. 21. 11:51
 116/161 anonim ***** válasza:
65%

Nagyobb gyerekekről is írtok? Akik már tudják, mi a szeretet, nem csak istent látnak bennetek, hanem az embert is? Vagy csak az a jó, hogy egy kis ember feltétel nélkül szeret, vagy épp azzal a nem elhanyagolható feltétellel, hogy tőled függ az élete és a jóléte?

Ezt az evolúciós válaszból kihagyták.

2013. márc. 21. 11:51
 117/161 anonim ***** válasza:
33%
Ezt mondom én is a kisgyerek mindenkit szeret és mindig mosolyog. Majd fog ez az istenimádat változni...
2013. márc. 21. 11:54
 118/161 anonim ***** válasza:
20%
Sajnálom, hogy a környezetedben ilyen családok vannak, mifelénk a tinik is szeretik a szüleiket és viszont.
2013. márc. 21. 11:56
 119/161 anonim ***** válasza:
20%
Egyébként ti tiniként utáltátok a szüleitekkel egymást? Gondolom tapasztalatból irtátok ezt, vagy honnan gondoljátok?
2013. márc. 21. 11:58
 120/161 anonim ***** válasza:
25%

Majd ha jön az a korszak, megfogod nézni magadat.

De tudod, ha lepasszolnád a gyereked, megszokná az új szülőket, ne alapozz a nagy szeretetre.

2013. márc. 21. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!