Hol Irtunk ilyet, mert én Irtam, hogy szeretem a munkám, a párom, a hobbim. Azért utolsó, leIrod, hogy neked mi okoz örömöt, hogy én miből maradok ki?
2013. márc. 21. 12:36
134/161 anonim válasza:
Összehasonlíthatatlan két ember élete. De ezt a kérdést én is feltehetném, hogy szerinted én miből maradok ki?
2013. márc. 21. 12:50
135/161 anonim válasza:
Én nem is mondtam, hogy kimaradsz, de azt se állItottam, hogy a plüss kutyád az egyetlen örömöd.
2013. márc. 21. 12:54
136/161 anonim válasza:
Az egész vitatkozásnak semmi értelme.
2013. márc. 21. 13:06
137/161 anonim válasza:
Thor, ebben igazad van, tényleg h.lye vagyok, hogy időt pazaroltam.
2013. márc. 21. 13:15
138/161 anonim válasza:
Igen, már én is bánom, hogy belementem ebbe a meddő vitába. Kár volt, sőt azutolsó hozzászólásom is felesleges, mert sajnos aki(k)nek szól, az(ok) úgysem érti(k). Nem, azzal van a baj, amit gondolnak, hanem ahogy, és amilyen stílusban ezt előadják. De én vagyok a bolond, hogy ezen felhúztam magam.
2013. márc. 21. 13:19
139/161 anonim válasza:
86 százalékos.
Tényleg az a poén az egészben, hogy te meg én, totálisan elfogadtuk minden érvelés nélkül, hogy nem akarnak,minket támadnak, hogy nincs más örömünk, öregkorunkra szülünk stb. Tényleg felesleges, vannak ilyen emberek, most belecsúsztunk.
2013. márc. 21. 13:28
140/161 anonim válasza:
Szia! Nálam nem kialakult, hanem már egészen kicsi korom óta tudom, hogy nem akarok családot. Átlagos volt a gyerekkorom, két jófej testvérem van, a szüleim rendes emberek és most is házasok. Életcélként valami hasznos tevékenységet tűztem ki. Tudom, hogy ezt család mellett is lehet, mégsem szeretnék családot. Ez olyan, mint a sárgadinnye. Valaki szereti, valaki meg inkább megvan nélküle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!