Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt valaki aki nem akar...

Van itt valaki aki nem akar családot az élete során?

Figyelt kérdés

Miért nem akartok?

Minden ítélkezés nélkül fogom olvasni a kommenteket, csak kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakul ki az ilyen gondolat.

2013. márc. 20. 17:57
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/161 anonim ***** válasza:
78%
Nem érted, amit az egyik válaszoló próbál elmagyarázni. Neked most valamilyen a gyereknevelés, az élet a gyerekkel. Másvalakinek meg másmilyen. Csak azért, mert van gyereked, a saját életedet tudod csak példának felhozni, és az csak egy. Nem tudod, hogy élik meg mások az anyaságot, ezért jogod sincs kioktatni, hogy te valamilyen csodás tudás birtokában vagy, ezért rászólsz azokra, akiknek a kérdés szólt, akiket a kérdező megszólított.
2013. márc. 21. 11:18
 102/161 anonim ***** válasza:
20%

101.

"ne is találjatok már ki badarságot"--szerintem ez a mondat bőven kioktatás.

2013. márc. 21. 11:20
 103/161 anonim ***** válasza:
61%
Amugymeg pontosan arról van szó, amit a 102. válaszoló ír.
2013. márc. 21. 11:21
 104/161 anonim ***** válasza:
27%
Én általánosságban Irtam, hogy manapság sokkal egyszerűbb egy gyerekkel, mind a munka, utazás. Nem úgy kell elképzelni, mint 20 éve, ezért nem is kell sivárnak leIrni. Nemcsak az én életemről beszélek. Szerencsére sok anyukát látok, akiknek nem áll meg az élet.Azért is Irtam ide, mert pár válaszba ezt olvastam és csak erre szerettem volna reagálni. De én ezt most befejeztem, mert olyan dolgot próbáltok megint ráhúzni, ami nem igaz. Egy gyerekes, akinek a fél baráti társasága gyerektelen és még soha nem volt vita köztünk.
2013. márc. 21. 11:23
 105/161 anonim ***** válasza:
21%

Na figyu! Én éltem úgy, hogy nem volt gyerekem! Pontosan tudom, hogy milyen marha jó gondolni egyet, és csak úgy lelépni 3 napra. Vagy végigbulizni a barátaimmal a hétvégét. Vagy bizonyítani a munkahelyemen, és ezért elismerést kapni. Még akkor is, ha ezért mondjuk 12-16 órát dolgoztam egy nap. Pontosan ismerem ennek az életnek az előnyeit. De te hányszor láttad a Te saját gyereked mosolyát? Hányszor mondta neked tiszta szívből a gyereked, hogy szeretlek anya? Hány anyák napi ünnepségen voltál eddig? Honnan is tudhatnád milyen érzés ez?

És egyet értek! Egy olyat linkelj már be, ahol azért sértegettelek, hogy nem vállalsz gyereket, vagy hogy ezért rosszabb lennél nálam:

2013. márc. 21. 11:24
 106/161 anonim ***** válasza:
43%

Utolsó is olyan,mint a legtöbb ember. Azért kell neki gyerek,hogy majd legyen aki pelenkázza öreg korában.

Na emiatt Irtam először, ne haragudj, de ez badarság.

2013. márc. 21. 11:28
 107/161 anonim ***** válasza:
32%

"e te hányszor láttad a Te saját gyereked mosolyát? Hányszor mondta neked tiszta szívből a gyereked, hogy szeretlek anya? Hány anyák napi ünnepségen voltál eddig? Honnan is tudhatnád milyen érzés ez? "

Egy gyerek ugyanolyan emberi lény mint a többi. Más is mosolyog. Ilyenkor persze nem hozzátok fel azt a sok sok példát mikor az anyák elhagyják a gyerekeiket, mert annyira kíváncsiak az általad írt dolgokra. Egyáltalán nem érdekel milyen érzés. Az csak ugyanolyan pozitív érzés, ami millió más dologból fakad. Nem kell úgy tenni mintha egy fizikai érzet olyan extra különleges lenne.

2013. márc. 21. 11:28
 108/161 anonim ***** válasza:
25%

Nem kell úgy tenni mintha egy fizikai érzet olyan extra különleges lenne.

Tényleg nem szoktam ilyenekkel jönni, de az, nagyon semmihez se fogható.

2013. márc. 21. 11:30
 109/161 anonim ***** válasza:
29%

De honnan tudod, hogy ugyanolyan érzés, ha még sosem élted át? Ezek szerint ugyanolyan érzés a villanyoszlopot nézni, mint az Eiffel tornyot? Mindkettő csak egy fémtákolmány nem?

Az meg hogy van aki elhagyja a gyerekét, az nem azt jelenti, hogy akkor senki sem lehet boldog anyaként! Ez épp akkora ostobaság, mintha én azt mondanám, hogy vannak karrieristák,m akik később megbánják, hogy nem lett gyermekük, ezért mindenki boldogtalan, akinek nincs gyereke. Ez sem lenne igaz, mint ahogy az sem az, amit te írtál. Csúnyán általánosítottál megint...

2013. márc. 21. 11:35
 110/161 anonim ***** válasza:
61%

106-os

ezt mégis hogy a bánatban sikerült kiolvasnod a válaszomból?????

2013. márc. 21. 11:39
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!