Van itt valaki aki nem akar családot az élete során?
Miért nem akartok?
Minden ítélkezés nélkül fogom olvasni a kommenteket, csak kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakul ki az ilyen gondolat.
Hát elolvastam újra, ennyi korlátolt embert.
Egyszerűen aki nem akar családot nem tudja elképzelni, hogy mennyire kiüresedik az élet, ha mindenki elhal mellőle, akár a férje is. Az egyik rokonom éppen most lett félvak és csak 52 éves. Nincs aki segítsen neki minen nap és pénze sincs arra hogy fogadjon valakit.
Ilyeneket írnak a nők, hogy nem bírja, hogy benne fejlődjön valaki (tisztára mint az alian), a szervezet olyan hormonokat termel a terhesség alatt, hogy nem is érzed, hogy fejlődik benned valaki és nem is undorodsz tőle. És a gyerekét eltemetőknek üzenem, olyan érzéketlenséggel tudtok erről írni, hogy egyszerűen lehet érezni, hogy fel sem fogjátok, hogy miről dumáltok. Itt aki család és gyerekellenes nagyrészt majd megváltozik valami egyéb tragédia miatt vagy felfordul egyedül nyomorúságosan.
Idenyögted ezt te is.. csak nem érdekel senkit.
Szülj 10 gyereket, egyik sem fog szeretni ilyen korlátolt aggyal. Egy senki lehetsz az életben kb és bizonygatod a MAGAD igazát. Szánalmaska. Na helló.
145.
Téged pedig a többi kérdésre adott válaszaidból, a kutya se szeret. Komolyan, a barátnőmmel már rajtad röhögünk, hogy milyen szánalmas vagy.
"ezt a kérdést inkább már 40 felettieknek kéne feltenni, mert én például 28 évesen nem akartam gyereket, aztán 30 évesen elfogott egy érzés és bumm"
Nyilván amíg ivarérett vagy, addig nem tudod, mikor fog el az érzés (tehát 45 évest is hiába kérdezek, őt elfoghatja még később is az érzés). De itt a kérdés nem az, hogy gyereket akarnak-e, hanem hogy családot. A kettő nem azonos. Családod akkor is van, ha nincs gyereked, mert ha egy család összejár, akkor ott vannak gyerekek, öregek, mindenki. Én erre az együttlétre gondolok, nekem ezt jelenti a család, én EZT NEM akarom.
egész nap fent vagy te szerencsétlen..reggel óta. :D
annyira gáááz. morális blamázs az egész lényedD:Dd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!