Van itt valaki aki nem akar családot az élete során?
Miért nem akartok?
Minden ítélkezés nélkül fogom olvasni a kommenteket, csak kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakul ki az ilyen gondolat.
"Én jártam a te cipődben, te az enyémben nem"
Erősen kétlem, hogy jártál a cipőmben. De a különbség az, hogy én nem is akarok a te cipődben járni és nem is érdekel, hogy milyen az, és nem is oktatlak ki, hogy az miért jó vagy nem jó. Ellentétben veled.
94.
Megint nem bírtad ki sértegetés nélkül. Erről van szó pontosan, ez a felsőbbrendű hozzáállás. Értem, a hasonlatot. Azt hiszed, mert volt olyan időszakod, hogy nem volt gyereked, akkor már tudod milyen gyerek nélkül létezni. Erre értetted a cipős dolgot. Én meg erre azt mondom, hogy erősen kétlem, hogy tudnád, hogy más élethelyzetben, pl. az enyémben milyen gyerek nélkül létezni.
"ne is találjatok már ki badarságot. Gyerek mellett lehet karrier, utazás. Igaz munka, de sokan képesek rá. Ti kényelmesek vagytok ennyi, a ti dolgotok, jól teszitek, ha ez jó nektek. De ne kritizáljatok olyat, amiről lila fingotok sincs."
Hét ha ez nem kioktatás, akkor oké:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!