Van itt valaki aki nem akar családot az élete során?
Miért nem akartok?
Minden ítélkezés nélkül fogom olvasni a kommenteket, csak kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakul ki az ilyen gondolat.
"De te hányszor láttad a Te saját gyereked mosolyát? Hányszor mondta neked tiszta szívből a gyereked, hogy szeretlek anya? Hány anyák napi ünnepségen voltál eddig? Honnan is tudhatnád milyen érzés ez?"
Ebből a leírásból nekem kicsi gyerek jön le.
Még olyan anyával nem találkoztam, aki valami igazi dolog miatt volt büszke a gyerekére. Mindig csak arra, hogy egyedül kakil, arra nem, ha már első osztályosan hibátlanul olvas, vagy ő a legjobb matekos.
Mindenki csak attól olvadozik, hogy maszatos puszikat kap, meg hogy szereti őt a kicsi gyerek. Azt szeretik a gyerekben, hogy az szereti őket?
Én is mindig szerettem, szeretem az anyukámat, de tiniként máshogy, mint 3 évesen.
De egyébként teljesen igaza van annak aki azt írta,hogy azért szereti az anya a gyerekét,mert a gyerek is szereti őt. Mintha ennyi örömük lenne az életben,hogy egy kis buta gyerek, aki mindent és mindenkit szereti oda van érte..
ez gáz.
130.
Na pont ez a gáz, rengeteg válasz jött, de te még mindig ezt szűrted le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!