Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt valaki aki nem akar...

Van itt valaki aki nem akar családot az élete során?

Figyelt kérdés

Miért nem akartok?

Minden ítélkezés nélkül fogom olvasni a kommenteket, csak kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakul ki az ilyen gondolat.

2013. márc. 20. 17:57
 121/161 anonim ***** válasza:
61%
Nem passzolom le, a szeretetért meg kell dolgozni, én tiniként is szerettem anyukámat, nem csak 3 évesen.
2013. márc. 21. 12:03
 122/161 anonim ***** válasza:
73%

"De te hányszor láttad a Te saját gyereked mosolyát? Hányszor mondta neked tiszta szívből a gyereked, hogy szeretlek anya? Hány anyák napi ünnepségen voltál eddig? Honnan is tudhatnád milyen érzés ez?"

Ebből a leírásból nekem kicsi gyerek jön le.

Még olyan anyával nem találkoztam, aki valami igazi dolog miatt volt büszke a gyerekére. Mindig csak arra, hogy egyedül kakil, arra nem, ha már első osztályosan hibátlanul olvas, vagy ő a legjobb matekos.

Mindenki csak attól olvadozik, hogy maszatos puszikat kap, meg hogy szereti őt a kicsi gyerek. Azt szeretik a gyerekben, hogy az szereti őket?

Én is mindig szerettem, szeretem az anyukámat, de tiniként máshogy, mint 3 évesen.

2013. márc. 21. 12:06
 123/161 anonim ***** válasza:
0%
Hát akkor sajnállak téged, hogy anyukád iránt fogyatkozik a szereteted.
2013. márc. 21. 12:07
 124/161 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként aki felnőtt létére is anyukának szólítja az anyja helyett még más anyját is, az azt is mutatja, hogy érzelmileg nem vált le a szüleiről és függ tőlük, nem önálló személyiség. Lehet akár 30-40 éves is, anyuka apuka jelenlétében visszazsugorodik 10 évesre. Kérdés, ez mennyire hiteles szülői mintát ad a gyereknek, ha a szülő is gyerek lelkileg. Na ez már más téma.
2013. márc. 21. 12:14
 125/161 anonim ***** válasza:
63%
Az édesanyám 10 éve meghalt, hidd el, le kellett válnom róla. Én nem találom szépnek az anyád megnevezést, ezért ne analizálj, mert felesleges.
2013. márc. 21. 12:17
 126/161 anonim ***** válasza:
0%
Nem téged analizállak, általánosságban mondom. Az tévedés, ha valaki azt hiszi, hogy a szülő halála azt jelenti, hogy érzelmileg-pszichológiailag is leválik a gyerek, épp ellenkezőleg. Egyébként érdekes ez is, hogy miért nem szép az "anyád" kifejezés egyesek szerint. Az "anya" ragozott alakja, ami szerintem sokkal szebb mint az anyu. De ez tényleg már más téma.
2013. márc. 21. 12:21
 127/161 anonim ***** válasza:
61%
Talán, mert a magyar nyelvben kialakult, hogy szitokszóként is használják, nekem ezért nem tetszik, nem azért, mert éretlen lennék érzelmileg. Nekem amiatt, hogy sokan akkor használják, amikor mást becsmérelnek, automatikusan nyersen hangzik.
2013. márc. 21. 12:24
 128/161 anonim ***** válasza:
61%
Lehet surmók vagyunk, de mégis te olvastad végig.
2013. márc. 21. 12:25
 129/161 anonim ***** válasza:
36%

De egyébként teljesen igaza van annak aki azt írta,hogy azért szereti az anya a gyerekét,mert a gyerek is szereti őt. Mintha ennyi örömük lenne az életben,hogy egy kis buta gyerek, aki mindent és mindenkit szereti oda van érte..

ez gáz.

2013. márc. 21. 12:25
 130/161 anonim ***** válasza:
29%

130.

Na pont ez a gáz, rengeteg válasz jött, de te még mindig ezt szűrted le.

2013. márc. 21. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!