Miért van az hogy sok 40 év körüli pasi 20 év körüli párral akar családot?
Hát a lány egy gyors babával akarja megfogni a palit, világos a szitu.
Nem kell egyébként milliomosnak lennie, csak legyen jól fizető állása, lakása, kocsija, az már épp elég. Legalábbis ezt látom ismerősi körbe, egy egyetemi büfészak ellébecolása után beleülnek szépen a készbe, pottyantanak egy gyereket és meg van alapozva a jövőjük.
Egy ismerősöm 23 éves, de 39 éves pasija van, akinek már iskoláskorú kislánya van. Meg a képek tanulsága szerint, amiket a leányzó megoszt: elég drágán berendezett lakása, jó kocsija.
Ez azért van, mert ezek a lányok -tévesen- azt hiszik, hogy a 40-es pasi már komoly, nem fog félrekacsintgatni, a családjának fog élni, stb. Tehát az érzelmi biztonságot keresik.
Igaz, hogy a pasik 40 körül már érettebbek, és nem a buli az elsődleges az életükben, de aki 30 évesen extra hülye, az 40 évesen is az lesz.
Hát persze, a pasi akarja. :) Bár gondolom 40 évesen logikus, hogy szeretne már gyereket és a saját korosztályában már csak nagyrészt olyan nőt találna, aki már szült, ezért keres egy zsenge pipit, aki majd szül neki.
De nyilván a csajnak sem lehet ellenére, hisz azzal tudja magát a legjobban hozzáláncolni.
szia!
Én is idösebb pasit szoktam választani.amikor 24 voltam akkor is 40 körüli volt a párom,most 30 évesen is,47éves ,volt egy masik kapcsolatom 50 évessel.
sokkal érettebb egy idősebb pasi,nem jár bulizni,elért már mindent az életében,nem kell rohannia a munkába,nem hivjak a haverok hétvégenként.a másik meg az hogy egy mai 40-50 éves,más neveltetésben részesült.jobban megbecsüli a Nőt,nem úgy mint a 20-30 évesek.nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak fiatal fiúkkal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!