Lehet akar Randit? Ma összeütköztem egy férfival. én voltam a hibás. Én mentem neki az autómmal. Nagyon megtetszett nekem mint pasi. és ahogy kezelte a helyzetet,
Figyelt kérdés
nyugodt volt meg minden. (eleresztett pár mosolyt is) Meg elbeszélgettünk amíg a rendőr csinálta a dolgát.
Aztán elkérte a telefonszámomat, és mondta felhív.. Nagyon reménykedek benne hogy elhív randira.. Szerintetek? Köszönöm a válaszokat.! 23L
2010. aug. 19. 17:52
1/6 anonim válasza:
Ez volt a legnagyobb gondod?? Nem sérültél meg?? És a kocsid? Szerintem randit akar
2/6 anonim válasza:
Szép vége is lehet a dolognak :)
4/6 A kérdező kommentje:
Hát a kocsim eleje nagyon meg sínlelte, Nem lett semmi bajom hála.
2010. aug. 19. 18:45
5/6 anonim válasza:
Még jó hogy nem lett semmi bajod. Dicséretes, hogy beismered te voltál a hibás. Neki se lett amúgy semmi baja? Szerintem fel fog hívni :) Minden esetre én nő vagyok, de ha Pierce Brosnan törné össze a kocsimat, akkor is kikelnék magamból mérgemben :D 21/N
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!