Mi lenne, ha a pasi gyereket akar egy nőtől, és (lent)?
Hát én ebből nem kérnék. És kicsit sajnálnám a gyereket is...
de ha nekik így jó....
20-L
És akkor hogy lenne a gyerek nevelése? Apuka látogatná? Mondjuk meló után átmenne pár órára, aztán hazamenne a saját lakásába? Aztán később meg egy hétig itt lenne a gyerek, 1 hétig ott? Elég macerás felállás, szerintem egyszerűbb örökbe fogadni (bár ott is előnyben részesítik a házaspárokat), vagy a legegyszerűbb egy normális kapcsolatot kialakítani, egy olyan nővel akiben társra is találhatsz, és nem csak egy petesejtre. Nem hiszem hogy ez oylan nehéz lenne.
De egyébként ahány mániákus "gyereket akarok most azonnal" meg "az anyaság az élet értelme" típusú nő van, biztos találnál jelentkezőt a kérdésedben írt felállásra is...
Miért lenne jobb mint elvált szülők gyerekének lenni? Szerintem ne mondj ilyent, amig nem érted mi az.
A szitu ugyan az:
Van egy apa és van egy anya. A gyerek ingázik, a gyereknek szar. MErt a gyerek azt szeretné, hogy a szülei együtt legyenek. És hiányt fog szenvedni, mert nem fogja látni mindkét szülőtől a nemi szerepet. Pláne, ha időközben a szülők megutálják egymást, vagy az egyik/másik még is csak talál párt. Ha kicsi, akkor azért zavarodik meg mert az az apa, nem az az apa, v épp azt fogja látni h emiatt az embermiatt nicnsenek együtt a szülei.
Szóval miért is jobb??????
Önzőség.
Szerintem legalább annyi gyerek akarja, hogy a szülei ne legyenek együtt, mint ahányan fordítva szeretnék. Szóval 1:1, a gyereknek simán lehet pontosan ugyanolyan gyerekkora, mint a többinek, jó esetben neki még a válást megelőző vitákból és az azt követő uszításból, egymásra mutogatásból sem jut ki.
Persze ehhez intelligens szülők kellenek, akik képesek együtt működni. A két ember kapcsolata még harmonikusabb is lehet, mint ha házastársak lennének, akiket a szerelem elmúltával emberi értékek már nem tartanak össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!