Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne, ha a pasi gyereket...

Mi lenne, ha a pasi gyereket akar egy nőtől, és (lent)?

Figyelt kérdés
Szóval egy pasi gyereket akar egy nőtől, de semmi mást... Vágyik vágyik egy gyerekre, mindent megadna neki, de valahogy nem találja a szerelmet... És mondjuk felvetné ezt egy csajnak, akkor mi lenne a reakció? Mondjuk megismerkedik két ember vágynak egy gyerekre(avagy a szülői szerepre), de nem akarnak egymástól mást csak a gyereket... A nő nem követelőzne, de az apa megadná a gyereknek ami kell... Mit szólnátok, ha így születtetek volna? Mind a két fél akart gyereket, csak mégsem élnek együtt? Csak van egy apa meg egy anya? Jobb mint a válott szülők gyermekének lenni... Lehet, hogy ez beteges? Nem az élettársi viszonyra gondolom... Remélem érthető! Szóval?
2011. márc. 22. 20:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%

Hát én ebből nem kérnék. És kicsit sajnálnám a gyereket is...

de ha nekik így jó....

20-L

2011. márc. 22. 20:38
 2/13 anonim ***** válasza:
28%
A mai világban szerintem már bármi belefér!
2011. márc. 22. 20:38
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
En ket not ismerek, akik a ferfitol akartak gyereket, ennyit es nem tobbet. A gyerekeiken azert erzodik, hogy nem volt apjuk. Ha egy gyereknek meg anyja nincs, az sokkal rosszabb...a no miert menne bele? Igy forditottan meg rosszabb is, hisz 9 honapig magaban hordja a gyereket. En biztos, hogy nem szulnek egy idegennek azert, mert o gyereket akar, en meg utana kopjak le? Fogadjon orokbe! (egyedulallonak is lehet) Amirol irsz, azt ugy hivjak, hogy beranyasag es tudtommal Magyarorszagon tiltott.
2011. márc. 22. 20:41
 4/13 anonim ***** válasza:
75%

És akkor hogy lenne a gyerek nevelése? Apuka látogatná? Mondjuk meló után átmenne pár órára, aztán hazamenne a saját lakásába? Aztán később meg egy hétig itt lenne a gyerek, 1 hétig ott? Elég macerás felállás, szerintem egyszerűbb örökbe fogadni (bár ott is előnyben részesítik a házaspárokat), vagy a legegyszerűbb egy normális kapcsolatot kialakítani, egy olyan nővel akiben társra is találhatsz, és nem csak egy petesejtre. Nem hiszem hogy ez oylan nehéz lenne.

De egyébként ahány mániákus "gyereket akarok most azonnal" meg "az anyaság az élet értelme" típusú nő van, biztos találnál jelentkezőt a kérdésedben írt felállásra is...

2011. márc. 22. 20:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyen párt,és én nem itélem el.Lehet boldogabb agyerek mint olyan szülőkkel akik egykor szerelemből jöttek össze,ma meg már ölik egymást.
2011. márc. 22. 20:53
 6/13 anonim ***** válasza:
67%

Miért lenne jobb mint elvált szülők gyerekének lenni? Szerintem ne mondj ilyent, amig nem érted mi az.

A szitu ugyan az:

Van egy apa és van egy anya. A gyerek ingázik, a gyereknek szar. MErt a gyerek azt szeretné, hogy a szülei együtt legyenek. És hiányt fog szenvedni, mert nem fogja látni mindkét szülőtől a nemi szerepet. Pláne, ha időközben a szülők megutálják egymást, vagy az egyik/másik még is csak talál párt. Ha kicsi, akkor azért zavarodik meg mert az az apa, nem az az apa, v épp azt fogja látni h emiatt az embermiatt nicnsenek együtt a szülei.

Szóval miért is jobb??????

Önzőség.

2011. márc. 22. 20:58
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem legalább annyi gyerek akarja, hogy a szülei ne legyenek együtt, mint ahányan fordítva szeretnék. Szóval 1:1, a gyereknek simán lehet pontosan ugyanolyan gyerekkora, mint a többinek, jó esetben neki még a válást megelőző vitákból és az azt követő uszításból, egymásra mutogatásból sem jut ki.

Persze ehhez intelligens szülők kellenek, akik képesek együtt működni. A két ember kapcsolata még harmonikusabb is lehet, mint ha házastársak lennének, akiket a szerelem elmúltával emberi értékek már nem tartanak össze.

2011. márc. 22. 21:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Persze kevesen mondanak le a szerelemről, arról, hogy az Igazival vállaljanak közös gyerekeket.. Ami ugyebár nagyrészt álom marad, tele a világ szerencsétlen házasságokkal és háborúzó elvált szülőkkel. No annál minden jobb a gyereknek.
2011. márc. 22. 21:29
 9/13 anonim ***** válasza:
52%
De a kerdezo nem ugy ertette, hogy o maga akarja a gyereket, tehat a gyerek vele nevelkedne? Jo lenne azert tudni, hogy mire gondol pontosan...engem ne nezzen egy ferfi gyerekgyarnak, ez a velemenyem. Ha igy szulettem volna, nagyon nem orultem volna. A szuleim remek emberek, nekem valas nem okozott serulest ugye, mig a ferjemen latom, hogy mennyire serult, mert apjat alig ismerte. Ne gyartsunk mar meg pluszban, szant szandekkal felresiklott eleteket...
2011. márc. 22. 21:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha engem szeretnek, nem érdekelne, hogy egymás iránt vannak-e romantikus érzéseik.
2011. márc. 22. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!