Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne, ha a pasi gyereket...

Mi lenne, ha a pasi gyereket akar egy nőtől, és (lent)?

Figyelt kérdés
Szóval egy pasi gyereket akar egy nőtől, de semmi mást... Vágyik vágyik egy gyerekre, mindent megadna neki, de valahogy nem találja a szerelmet... És mondjuk felvetné ezt egy csajnak, akkor mi lenne a reakció? Mondjuk megismerkedik két ember vágynak egy gyerekre(avagy a szülői szerepre), de nem akarnak egymástól mást csak a gyereket... A nő nem követelőzne, de az apa megadná a gyereknek ami kell... Mit szólnátok, ha így születtetek volna? Mind a két fél akart gyereket, csak mégsem élnek együtt? Csak van egy apa meg egy anya? Jobb mint a válott szülők gyermekének lenni... Lehet, hogy ez beteges? Nem az élettársi viszonyra gondolom... Remélem érthető! Szóval?
2011. márc. 22. 20:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Köszönöm, de tartózkodok ettől.

Most akkor egyiküknek nem nagyon lesz gyereke, mert a gyereknek kell bizonyos biztonság, otthon érzés, valahol kell lakjon, a másikat csak látogatná, ekkor elkezdődne, hogy én etetem, itatom, kinlódok a házival, ja, előre szaladtam időben, pelusozom, nem alszok, te meg csak elviszed néhány órára, két napra, és frankón érzitek magatokat. Szóval ez az egész szépen elmúlna és a gyereknek csak anyja, vagy apja lenne igazából. Ami nem igazán szimpatikus számomra. A válásnál kicsit jobb, legalább nem élte meg a borzalmat ami általában elér odáig, hogy végre válás. És nem érzi magát hibásnak meg, hogy elveszít valakit valamelyest. Ugyanakkor nem biztos, hogy könnyen viszonyulna egy újabb kapcsolathoz, ha netán lesz egyszer a szülőnek.

Nem beteges, de nem felnőttes, nem felelősségteljes ..

2011. márc. 22. 23:23
 12/13 anonim ***** válasza:

"A szuleim remek emberek, nekem valas nem okozott serulest ugye, mig a ferjemen latom, hogy mennyire serult, mert apjat alig ismerte. Ne gyartsunk mar meg pluszban, szant szandekkal felresiklott eleteket..."

Inkább a válás mint egy sz*r házasságban nevelkedni...Bárcsak én se ismertem volna soha apámat.

2011. márc. 22. 23:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet ezzel, többek közt azért is van ennyi félrenevelt tini, mert nem látnak otthon ideális családmintát, ha ezt nem látja, nem tapasztalja meg, nem fogja ezt követendőnek vagy normálisnak tekinteni, hanem nagyobb valószínűséggel az lesz neki a normális, amit otthon lát, hogy apuka van a 3. barátnőjével, anyuka is már mondjuk a 2. élettársát fogyasztja, és ehhez hasonló dolgok. A gyerek közös döntés és közös felelősség, és a gyereknek családban a helye, nem különélő szülők mellett.
2011. márc. 23. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!