Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy sok 40 év...

Miért van az hogy sok 40 év körüli pasi 20 év körüli párral akar családot?

Figyelt kérdés
Én 22 vagyok, és egyre több ismerősöm (volt osztálytárs, barátnő stb) 40 év körüli pasival akar családot. Nem is feltétlenül pénzesek a pasasok, habár az egyik milliárdos, de a többi átlagos anyagi körülményekkel rendelkezik. Az egyik lány (22 éves) 5 hónapja van együtt a barátjával aki 42 éves, és már gyereket akarnak, dúl a szerelem stb. Ez már ilyen "időből kifutás" miatt van?
2012. máj. 15. 21:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
47%
Azt veszem észre, hogy a válaszok többségéből sugárzik az előítélet és a sztereotípia. Persze vannak olyan lányok, akinek a pénz kell, vannak apakomplexusosak és vannak olyanok is, akik tényleg szeretik a párjukat. Van egy mondás, a szerelem vak. Talán van benne valami. Ha szerelmes leszel, mert előfordulhat, akkor nem a korát nézed, hanem magát az embert. Az meg egy másik sztereotípia, hogy egy negyven éves ferfit minden esetben a fiatal nő a családjától és a gyerekeitől vesz el. Én most 24 éves lány vagyok, a szerelmem 36 éves férfi gyerek és feleség nélkül, aki karban tartja magát és egy tizest letagadhatna. / A családjukban kb. mindenki./ Jövő nyáron lesz az esküvőnk.Eleinte nem akartam tőle semmit, de aztán annyit udvarolt, hogy beadtam a derekam és jól tettem. A másik felem, aki szavak nélkül tudja, mi kell nekem és én fordítva. Szerintem mindenki valahol ilyet keres.
2012. máj. 16. 08:58
 22/28 anonim ***** válasza:
24%
18 A te idődben még normálisak voltak az emberek.Hülyül meg sorban mindenki.A nők nagyon elqurvultak.Mi lesz itt 20 év múlva?:O
2012. máj. 16. 11:30
 23/28 anonim ***** válasza:
47%

Most nem azért, de tőlem még nem akartak semmit sem, nemhogy családot. (Magyarul nem környékezett meg még soha egy sem)Sőt! Az én környezetemben lévő 40-es férfiak inkább "gyereknek" (gyk.: túl fiatalnak)nézik ezeket a lányokat.

28/N

2012. máj. 16. 12:14
 24/28 anonim ***** válasza:
24%
Én 24 vagyok, már nagyon szeretnék gyereket, van párom, ő 30 éves, de anyagilag még nem állunk sehogy. Viszont! Ha lenne egy friss kapcsolatom, ahol a másik fél azt mondja, hogy ő így meg úgy szeretne gyereket... Hiába vagyok diplomás, ezzel komolyan meg lehetne vezetni, mert már nagyon vágyok rá. És, ha még az anyagi háttér is adott hozzá. Az megint más kérdés, hogy én nem kezdenék 35 felettivel.
2012. máj. 16. 12:43
 25/28 anonim ***** válasza:
Sokszor ez nem úgy történik, hogy elkezded mérlegelni, hogy mi lesz 20, 30 év múlva, hanem beszélgettek, jól elvagytok, megértitek egymást, aztán egyszer csak rádöbbensz, hogy már nem csak barátok vagytok, onnan meg már nagyon fájdalmas a visszaút. Egyáltalán nem lényeg az, hogy hány éves, ha megvan a vonzalom és a közös hang, onnantól már megy magától a dolog.
2012. máj. 22. 16:24
 26/28 anonim ***** válasza:
Mert még a 20-22 éves fiúk még nem elég érettek arra hogy családot akarjon. Egy nő viszont már lehet hogy szeretne! nekem is fiatalabb barátnőim voltak és vannak!
2013. febr. 14. 11:09
 27/28 anonim ***** válasza:

Mert éretlenek és képtelenek az egyenrangú kapcsolatra.

Egy statisztika szerint a magyar férfiak 34 %-a teljes hatalmat akar a családban. Ez egy olyan lénnyel, aki még be sem lépett a felnőttkorba, egyértelmű alárendelt helyzetben van egy 20 éve felnőtt emberrel szemben. Be nem hozható hátrány a férfi megítélésében és élettapasztalatában.

2013. márc. 21. 18:52
 28/28 anonim ***** válasza:
0%

"el kell fogadni,hogy van egy szűk réteg, akik igenis 20 évesekkel fognak leállni, ha kölcsönös szeretetet/szerelmet írok megköveznek, tehát kölcsönös kihasználás van,mindenki jól jár."

A kérdés azért tévődött fel, mert NEM szűk rétegről van szó egyáltalán...

2013. márc. 21. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!