Miért van az hogy sok 40 év körüli pasi 20 év körüli párral akar családot?
#8 leírta a lényeget.
Egy 40-es pasi már nem a mennyiségre hajt.
Ha milliomos, ha nem, egy 40 es mindig jobb lábon áll mint egy 22-23 éves férfi...
Az én párom 23 és még javában egyetemista (orvosi) és még az is lesz egy darabig....
Nekem is könnyebb lenne egy 40-essel...mondjuk nekem a pénz nem minden,,,
A pasiknak ebben a korban kapuzárási pánikjuk van újra akarják élni a fiatalságukat ehhez felszednek egy fiatal naiv lányt,
a 20-on éves lányok meg baba lázban égnek és úgy gondolják ez egy komoly pasi akivel tényleg családot lehet alapítani, a pasi rá tesz 1 lapáttal mert erre a kora már elhagyott 1-2 gyereket és most igazi családapa akar lenni. Minden a helyén van így belevágnak aztán idővel rájönnek hogy sok a buktató.
34 vagyok, 44 éves a párom, babát tervezünk hamarosan. Egyszer beszélgettünk, és párom azt mondja, nemtudna összejönni egy 19-20 évessel, mert olyan érzése lenne, mintha a lányával akarna összejönni. Szóval kicsit fura lenne. Viszont azzal is egyetértek, aki azt írja, a legtöbb srác e lég komolytalan huszonéves korig, néhányuk még később is. A 40 felettiek vhogy még másképp volak nevelve, vagy érettebbek ésnem ciki nekik tisztelni egy nőt és férfiként viselkedni.
Mindenesetre nem ítélem el, ha valaki ilyen korkülönbséggel él kapcsolatban. Ők kell, hogy tudják, és ha így boldogok, miért ne?
Bár azért 20 év nem volt soha a párom és én közöttem, de minimum 5 év mindig volt. Az egyetlen rekordom 9,5 év volt. Tényleg más a neveltetésük, ezt el kell hogy higgyétek!
Az offolás után meg, szerintem ez csak kamu. Bár vannak kivételek, mikor hamar lobbant szerelem lassan alszik ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!