Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy sok 40 év...

Miért van az hogy sok 40 év körüli pasi 20 év körüli párral akar családot?

Figyelt kérdés
Én 22 vagyok, és egyre több ismerősöm (volt osztálytárs, barátnő stb) 40 év körüli pasival akar családot. Nem is feltétlenül pénzesek a pasasok, habár az egyik milliárdos, de a többi átlagos anyagi körülményekkel rendelkezik. Az egyik lány (22 éves) 5 hónapja van együtt a barátjával aki 42 éves, és már gyereket akarnak, dúl a szerelem stb. Ez már ilyen "időből kifutás" miatt van?
2012. máj. 15. 21:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
55%
A vége lemaradt: egyszer mondja azt a lány hogy nem jött meg neki, lehet hogy terhes. A férfi reakciója elárulja azt hogy tényleg komolyan gondolta-e a gyereket akarok tőled öt hónap után szöveget, vagy sem.
2012. máj. 15. 22:18
 12/28 anonim ***** válasza:
29%

#8 leírta a lényeget.

Egy 40-es pasi már nem a mennyiségre hajt.

2012. máj. 15. 22:19
 13/28 anonim ***** válasza:
51%

Ha milliomos, ha nem, egy 40 es mindig jobb lábon áll mint egy 22-23 éves férfi...

Az én párom 23 és még javában egyetemista (orvosi) és még az is lesz egy darabig....

Nekem is könnyebb lenne egy 40-essel...mondjuk nekem a pénz nem minden,,,

2012. máj. 15. 22:24
 14/28 anonim ***** válasza:
51%
Bár elég elcsépelt a téma, javarészt azok válaszolgatnak hozzá nem értve,akik közelről sem ismernek ilyen kapcsolatot, csak elítélik ezeket. Öniróniát gyakorolva, ahogy írta valaki, én is zsenge pipi vagyok, és hoppá 19 évvel idősebb a párom. A szüleim együtt vannak, apukám imád, és mégis ilyen szörnyű, elítélendő kapcsolatban élek. Valóban rossz,amikor tisztelnek, érdeklődnek irántad, nőként kezelnek. Mennyivel jobb volt, amikor olyan férfiakkal voltam, akik azt számolták hányszor térdelek le egy nap, nem pedig a sikereim számát. Remegve sírom vissza azt a korszakot. Igazából neked nem szimpatikus ez a felállás, így erre vársz megerősítést. Mindenki más, és el kell fogadni,hogy van egy szűk réteg, akik igenis 20 évesekkel fognak leállni, ha kölcsönös szeretetet/szerelmet írok megköveznek, tehát kölcsönös kihasználás van,mindenki jól jár.
2012. máj. 15. 22:33
 15/28 anonim ***** válasza:
66%

A pasiknak ebben a korban kapuzárási pánikjuk van újra akarják élni a fiatalságukat ehhez felszednek egy fiatal naiv lányt,

a 20-on éves lányok meg baba lázban égnek és úgy gondolják ez egy komoly pasi akivel tényleg családot lehet alapítani, a pasi rá tesz 1 lapáttal mert erre a kora már elhagyott 1-2 gyereket és most igazi családapa akar lenni. Minden a helyén van így belevágnak aztán idővel rájönnek hogy sok a buktató.

2012. máj. 15. 22:44
 16/28 anonim ***** válasza:
63%
Ezen én is sokat filózok,hogy miért van annyi korkülönbség a párok között,de ez egy agyonrágott téma.Igazából az a helyzet,hogy mindegyik korosztályban sok az idióta,aki csak kihasználja a másikat.A fiatalok szemetek,érdektelenek,éretlenek stb,a 40 pasi viszont lehet,hogy otthagyta a családját egy fiatal nő miatt.Egyik sem jobb.Az idősebb korosztályhoz még annyit,hogy nem biztos,hogy vannak érzelmeik egy fiatalabb nő iránt,csak ők már sokat tapasztaltak,tudják,hogy kell hódítani.A fiatalabbak meg még bénáznak.Ezen is múlhat.Kinek nem inge...
2012. máj. 15. 23:06
 17/28 anonim válasza:
54%
:D. jójó, biztosan akad egy-két olyan lány, aki azért van együtt 40es férfival, mert szereti, de ne legyünk álszentek, nagy részük a pénz miatt van velük együtt, semmi másért. Könnyebb betenni a popsit oda, ahol van már minden, aztán szülni gyorsan, és nem lesz már nagyon anyagi gondja, ennyi az egész.
2012. máj. 16. 07:36
 18/28 anonim ***** válasza:
65%
32 éves vagyok, amikor 20 voltam, az én korosztályomból nagyon ritkán álltak össze 40 évessel. Vagy a pénzre ment, vagy nagyon koravén volt és nem illet volna egy fiatal pasihoz. Nekem borzasztóan öregnek tűnt akkor egy 40 éves és a barátnőimnek is.
2012. máj. 16. 07:39
 19/28 anonim ***** válasza:
61%

34 vagyok, 44 éves a párom, babát tervezünk hamarosan. Egyszer beszélgettünk, és párom azt mondja, nemtudna összejönni egy 19-20 évessel, mert olyan érzése lenne, mintha a lányával akarna összejönni. Szóval kicsit fura lenne. Viszont azzal is egyetértek, aki azt írja, a legtöbb srác e lég komolytalan huszonéves korig, néhányuk még később is. A 40 felettiek vhogy még másképp volak nevelve, vagy érettebbek ésnem ciki nekik tisztelni egy nőt és férfiként viselkedni.

Mindenesetre nem ítélem el, ha valaki ilyen korkülönbséggel él kapcsolatban. Ők kell, hogy tudják, és ha így boldogok, miért ne?

2012. máj. 16. 08:06
 20/28 anonim ***** válasza:
62%

Bár azért 20 év nem volt soha a párom és én közöttem, de minimum 5 év mindig volt. Az egyetlen rekordom 9,5 év volt. Tényleg más a neveltetésük, ezt el kell hogy higgyétek!

Az offolás után meg, szerintem ez csak kamu. Bár vannak kivételek, mikor hamar lobbant szerelem lassan alszik ki:)

2012. máj. 16. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!