Miből tudhatom, hogy a pasi csak a szexre hajt? Hogyan viselkedik akkor, amikor csak meg akar dönteni?
mert a barátommal 5 hónapja járunk és egyre többször emlegeti az együtt alvást... de nekem ezt nem engedik itthon, 17 vagyok, Ő19.
amikor megkérdezem, hogy akarja-e a dolgot, akkor nemet mondd, és aztmondja, h Ő addig vár amíg akarom.
de engem már feszélyez ez a téma, én még nemvagyok erre felkészülve.
Ha csak sexre hajatana, akkor már nem sz@arakodna veled 5 hónapja, már bocs... Ha csak arra kellesz, az 1 hónapon belül kiderül.
A sex normális része a párkapcsolatnak, a srác meg persze, hogy akarja (ki nem akarná?), de viszont tőled teszi függővé a dolgot, úgyhogy szerintem nem kell aggódnod.
hát ha 5 hónapja veled van akkor nem csak a sex-re hajt ezt hidd el nekem. Én ennyi ideig tuti nem maradok nővel ha nem kapok sexet.
22F
köszönöm a válaszokat.
azt elfelejtettem írni,h Ő már kb 1,5-2 éve nem szexelt...
ha csaj meg akarnék dönteni, akkor max egy hónapig várnék, szóval ne aggódj, ha nem állsz rá készen.
Viszont ha szeretnéd meglepni a barátod, akkor jusson eszedbe hogy mindig van más módja is az örömszerzésnek a "hagyományos" módon kívül.
17 évesen tudhatnád.
Lepd meg egy franciázással, annak mindenki örül, mindig:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!