Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az amit már nem értek én sem! Ebben a helyzetben minden pasi így viselkedik? Szerintem nem ez a normális.
Van egy srác nagyon bejövünk egymásnak több mint 5éve ismerjük egymást..csak nem merünk egymás felé lépni...
Vasárnap találkoztunk de csak köszöntünk mert ott volt a keresztfia nekem meg a barátnőm és nem jött oda beszélgetni.
A kezemmel történt egy kisebb baleset és be van most kötve ránézett a kezemre egy csomószor,de még sem jött oda és kérdezte meg mi történt..
(Barátnőm azt mondta azért mert a kicsi túl hisztis volt és jobbnak látta hogy nem hozta oda..)
Máskor mikor alkalma van rá mindig megállunk beszélgetni mosolygunk szemezünk meg ilyenek.De ez kicsit furán jött ki!
Köszi a válaszod...
Én meg már be képzeltem hogy nem érdeklem...egyébként 100%biztos vagyok benne hogy tetszem neki...
De nem merek lépni felé...az igazat megvallva próbálkozott már de amikor ő lépett előre 2-őt én 3-at léptem vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!