Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjátok a szingli életet csajok? Én nehezen. Kéne már egy jó pasi, hol lehet ismerkedni normális pasikkal?
20 éve szingli vagyok és jól bírom. :DD
Senki nem akaszkodik rám, nem hívogat - na jó de, néha elviszik magukat a pasik és napjában többször is zaklatnak - nem vagyok lekötve, bárkit megnézhetek, bárkivel táncolhatok, bárkivel beszélgethetek, bárkivel viccelődhetek stb...nem tartozom senkinek magyarázattal, hidd el tök jó érzés!! :D
Élvezd inkább te is!! :))
Néha jól, néha kevésbé jól. Hiányzik már egy társ. Valaki, aki tényleg szeret és akit én is szeretek nagyon!
De én azon az elven vagyok, hogy inkább legyek egyedül, minthogy látszat vagy érdekkapcsolatban legyek valakivel.
16/L
Hülyeség talán, de én élvezem a szingli létet.
Én választottam :) Azt azért tudom hol keressek párt, ha elegem van a szingliségből.
Minden korosztály máshol található, szóval hány éves vagy?
"Ez igen.Egy csaj aki bevalja, hogy nehezen birja egyedül"
Te pedig elhiszed,hogy ezt a kérdést nem "vakációzó Pistike" írta...
Nehezen. Szeretnék már valakit, akit szerethetek. :(
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!