Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjátok a szingli életet csajok? Én nehezen. Kéne már egy jó pasi, hol lehet ismerkedni normális pasikkal?
Nekem valahogy 16-17 évesen még nem hiányzott társ, de úgy látszik ennyire különbözünk. 16 évesen amúgy milyen érdekkapcsolatot lehet létesíteni? Ilyen is van?
Hm.
Nekem mindig változó volt hogy hol találtam normális pasit. Az elsővel ugyanazon a helyen hódoltunk az azonos hobbinknak, ott ismertem meg. Annyira normálisat azóta sem találtam, pedig már 4 év eltelt a szakításunk óta. Most egy kevésbé normálissal vagyok másfél éve, őt neten ismertem meg. A kettő között mi volt azt inkább hagyjuk:D Kinek mi a normális egyébként. Én például diszkóban sosem keresnék pasit magamnak, de egy kulturált táncos mulatságon, egy nívósabb eseményen már lehet hogy hajlandó lennék ismerkedni. Kéne valami normális pasik klubja ahol könnyen megtalálhatjuk őket:D Félek hogy nincs nekik külön gyülekezőhelyük:S
normális = alfa
Szal discoba
f17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!