Van itt valaki aki nem akar családot az élete során?
Miért nem akartok?
Minden ítélkezés nélkül fogom olvasni a kommenteket, csak kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakul ki az ilyen gondolat.
én sokáig nem akartam, most már szoktam rá gondolni h szeretnék gyereket esetleg, de olyan szinten félek a szüléstől, h nem valószínű h lesz. nemcsak a szüléstől félek, hanem minden vizsgálattal, ami vele jár. rettegek az orvosoktól, sírógörcsöm van már gondolattól is, ha orvoshoz kell mennem. szóval nekem leginkább ez áll az útba.
25L
"Nagyon unta. Mindenki arról beszélt, hogy ki hányszor eteti a kicsit, milyen színűt kakilt, ki, melyik oviba küldi a gyereket. Stb.
A barátok előbb-utóbb elkopnak, ha nem vagytok egyformák."
Tehát azért vállaljon gyereket, annak ellenére, hogy nem akar, hogy ne unjon egy csajos estét?
Nekem elég intelligens barátaim vannak, tudnak a sz@ron kívül másról is beszélni.
Gyerekem nem hiszem, hogy lesz. Saját biztos nem. Úgy érzem, kimaradnék a saját életemből, ha lenne.
Társat... hát nem tudom. Szeretnék is meg nem is. Számomra a tökéletes ember (férfi vagy nő - mindenre nyitott vagyok) nem átlagos. Elég magamnak való vagyok, ha sokat vagyok emberek közt, nagyon rosszul érzem magam. Mintha egy idegen helyen lennék, és nem beszélném a nyelvet.
Pont a minap olvastam, hogy annak, amit akarok, van neve: Living Apart Together. Pl. Tim Burton és Helena Bonham Carter. Több, mint 10 éve együtt vannak, de külön élnek, egymás szomszédai. Nekem ez maga lenne a tökély, de tudom, hogy nem sokan vevők rá.
"nemcsak a szüléstől félek, hanem minden vizsgálattal, ami vele jár. rettegek az orvosoktól, sírógörcsöm van már gondolattól is, ha orvoshoz kell mennem. szóval nekem leginkább ez áll az útba. "
A szüléstől nem félek, de a vizsgálatoktól én is.
Mindenesetre úgy hiszem, én döntöm el, mit veszek igénybe. A vérvételhez eléggé hozzá vagyok szokva, szóval amit meg lehet nézetni vérből (akár pénzért is), azt megnézetem. Én töltöttem már kórházban haematológián hosszabb időt, szóval van ismeretem arról, hogy milyen meglepően teljeskörű vizsgálatot lehet csinálni vérből - még a magzatra vonatkozóan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!