Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt valaki aki nem akar...

Van itt valaki aki nem akar családot az élete során?

Figyelt kérdés

Miért nem akartok?

Minden ítélkezés nélkül fogom olvasni a kommenteket, csak kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakul ki az ilyen gondolat.

2013. márc. 20. 17:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/161 anonim ***** válasza:
68%
Gyerekkel utazni?Hogy ne élvezzem az egészet? Miért érzem hogy a hülyeséged akarod ráerőltetni másra?
2013. márc. 20. 19:01
 32/161 anonim ***** válasza:
82%
24-nek: tisztában vannak vele azok, akik nem akarnak gyereket, hogy a szülő és a társ is halandó, de csak ezért nem fog vállalni gyereket, mert a gyerek is halandó, nem egy példát láttam, ahol a szülő temette a gyereket és nincs rá biztosíték, hogy a gyerek majd ott lesz mindig, hogy lehet rá mindig számítani és ez neveléstől független. Ismerek olyan testvérpárt, ahol egyforma nevelést kapott a két gyerek, mégis felnőtt korukra az egyik kiment hajóra dolgozni és fél évig a szüleire rá sem csörög, hogy mi van velük, nem kíváncsi rájuk. Ha hazajön, akkor is a saját lakásába megy és nem kíváncsi a szülőkre. Na ennyit arról, hogy azért vállaljon az ember gyereket, hogy öregkorára majd valaki rányissa az ajtót. Nem fogom azért tönkretenni a fiatalságomat egy gyerekkel, hogy hátha majd öregkoromban néha meglátogat és gondoskodik rólam, mert semmi garancia rá!
2013. márc. 20. 19:03
 33/161 anonim ***** válasza:
23%
Én tudom élvezni már ne haragudj, nem erőltetek semmit, Irtam, hogy aki nem akar, annak nem kell. De szerintem ne te állapItsd már meg, hogy élvezem e a gyerekemmel töltött időt vagy sem.
2013. márc. 20. 19:03
 34/161 anonim ***** válasza:
69%
Te meg ne állapitsd meg hogy élvezném e egy vinnyogó gyerekkel a repülő utakat.
2013. márc. 20. 19:04
 35/161 anonim ***** válasza:
71%
Én nem tudom akarok-e gyerekeket!
2013. márc. 20. 19:05
 36/161 anonim ***** válasza:
79%

Nem vitázni akarok, de azért egy gyerekkel nem lehet nyugisan utazgatni a világ körül. De még csak belföldön sem nagyon. Még a mozikban is alig tudnak megmaradni, nem hogy egy jó pár órás vagy annál több ideig egy repülőgépen.

Az utcán is ha valami nem jó elkezdenek sírni. Vagy a rosszabbik esetben,hisztizni. Persze a neveltetéstől is függ. De nekem azt ne mondja senki,hogy egy gyerekkel el lehet utazgatni a világban,nyugisan:/ Mert ez nem így van.

2013. márc. 20. 19:09
 37/161 anonim ***** válasza:
83%

"nekem kicsit vicces, hogy sokan a gyereknélküliséget egy luxus, csillogó életnek, a gyerekes életet meg egy nyomorúságosnak állItja be."

Saját maga esetéről beszél csak, nem pedig azt állítja be nyomorúságosnak, akinek a gyereknevelés a beteljesülés.:)

2013. márc. 20. 19:09
 38/161 anonim ***** válasza:
33%
Ennek hiába mondod, neki a gyereke a világ közepe:) Hadd higgye azt,hogy nem csak egy adófizető lesz belőle.
2013. márc. 20. 19:10
 39/161 anonim ***** válasza:
29%
Nem nyugisan, de lehet élvezni, én előtte se voltam henyélő utazó, ezért nem akadok ki, a másik, hogy rengeteg programra, amit élvezek, lehet gyerek nélkül el se mennénk.
2013. márc. 20. 19:12
 40/161 anonim ***** válasza:
53%
Persze, hogy a gyerekem a világ közepe, amellett, hogy a munkámat is szeretem, a páromat is és a hobbimat is. Jé, nem áll meg az élet egy gyerekkel. Ne akarjál már belemagyarázni olyat, ami nincs.
2013. márc. 20. 19:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!