Van itt valaki aki nem akar családot az élete során?
Miért nem akartok?
Minden ítélkezés nélkül fogom olvasni a kommenteket, csak kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakul ki az ilyen gondolat.
A 7. válaszolónak és mindenkinek, aki nem akar gyereket, mert inkább a barátok és a haverok.
A nővérem ugyanígy gondolkodott. Most 35 éves. Nincs gyereke, csak élettársa. Ő is azt mondta, hogy inkább buli, a barátok. Most nemrég volt baráti (inkább csajos) buliban. Nagyon unta. Mindenki arról beszélt, hogy ki hányszor eteti a kicsit, milyen színűt kakilt, ki, melyik oviba küldi a gyereket. Stb.
A barátok előbb-utóbb elkopnak, ha nem vagytok egyformák.
Az én családom nagyságrendekkel jobb, mint amit magam körül valaha láttam.
Mégsem éreztem benne jól magam sosem.
Mindig teljesen másfajta életkörülményekre vágytam, egy törzsre vagy kommunára például.
Hányingerem van a családi légkörtől.
Az a fiú, aki a családjába hord heti rendszerességgel, ejtve van. Ennél rosszabb időtöltést el se tudok képzelni, mint kötelező együttes vasárnapok.
A saját generációm közösségére éhezem, nincsen szükségem kötelező társaságnak se 1-3 generációval idősebbekre, se 1-gyel fiatalabbakra.
Az az öregeknek való, akik már nem akarnak kapcsolatokat építeni, hanem az életük során összeszedettekkel akarják tölteni az időt.
Én teljes börtönnek érzem ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!