Ha nem lenne anyagi gondjaitok veszekednétek a feleségetekkel a pénzköltésen?
ma 14:17
És tulajdonképpen neked miért fontos bebizonyítani, hogy rossz az én hasonlatom? Ha netalán rossz lenne (de nem az) akkor a kérdező nyugodtan felvásárolhatná az ország ékszerkészletét, mert az én hasonlatom rossz?
Hazassag az , amikor felszamoljuk egymasnak a vecepapirt es a vizhasznalatot? Patikamerlegen mert szeretet az jo? Ez jar az asszonynak , aki a ferfi gyereket kihordja es otthon van vele evekig, hogy alberlönek kezeljek?
Akkor tenyleg az ilyen ne hazasodjon, mert ez nem csalad, ahol 2 percenkent az asszony orra ala dörgöljuk, hogy kevesebbet keres es hogy neki nem tellik es hogy milyen jogon erezne magat embernek?
Kevés a jó ember , es nagyon sok hazassag nem kene megköttessen, ahol a ferfi rabszolgatartókent muködik
"ahol a ferfi rabszolgatartókent muködik"
Basszus már rabszolgatartók is vagyunk :D.... mindezt azért mert egy férfi nem akarja odaadni a fél fizetését a feleségének...
ma 14:25: Hogy miért? Mert miért ne?
Ennyi erővel megkérdezhetnénk, hogy egyáltalán miért válaszoltál a fenti kérdésre? Miért olyan fontos neked, hogy megjelenjen itt a véleményed?
Igen , rabszolgatartó az, aki az anyagi javaktól elzarja a feleseget es nem ad neki beleszólast semmibe, uralkodik fölötte, "anyagi eröszak" ,ez is egy fogalom, ami letezik a törvenykezesben, ugyanúgy mint a nemi eröszak.
Aztan miutan teljesen atveszi az asszony fölött a kontrollt teljesen kisemmizi, es utcara rakja, ennyi.
ma 14:39:
Már megbocsáss, de te nem arra kérdeztél rá, hogy MIVEL tudom bebizonyítani, hogy nincs igazad, hanem arra, hogy MIÉRT akarom bebizonyítani, hogy szerintem nincs igazad.
A "mivel"-t már taglaltam feljebb, leírtam, hogy szerintem miért rossz a hasonlatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!