Ha nem lenne anyagi gondjaitok veszekednétek a feleségetekkel a pénzköltésen?
Normalis hogyha a nö 30 ezret kap es a ferfi 500 ezret (egy pelda) akkor a nö nem jarulhat hozza egyenlö mertekben a kiadasokhoz, mert nincs miböl es akkor ö letminimumon nyomorogna, úgy elne mint egy agrólszakadt cseléd, a ferje panziójában, mig a ferje luxuseletet elne, szóval nem fair , hogy hazastarsak kulön anyagi szinten eljenek egymas mellett, a gyerekeket is azonos nivón kell tartani, nem a faskamraba stb
Közös kassza es a megmaradt penz felezese a fair, de kar ezen vitazni mert egy önzö embert nem erdeklik az érvek csak a harácsolás
Én most jövök rá, hogy nekem arany életem van. Sosem éltünk az átlagnál jobban, de sosem veszekedtünk azon, hogy ki mit vehet meg magának. Nem volt téma az sem, hogy ki keres többet, ki mit visz haza. Volt olyan időszakunk, amikor a férjem a vállalkozásában többszörösét kereste az én fizetésemnek, de soha fel sem merült köztünk ilyen, mint amiről ti beszéltek. Mindig közös kasszán voltunk, és mindenki szabadon költ belőle. Tudjuk mindketten, hogy mi az, ami belefér, nagyobb kiadásokat megbeszélünk, de sosem volt abból probléma, ha fodrászhoz mentem vagy vásároltam bármit.
Nagyon tudom sajnálni az olyan nőket, akik aranykalitkában élnek.
egyet értek a férfi hozzászólóval. Bár valószínű ennek az az oka hogy bár nő vagyok többre tartok egy műszaki cikket vagy akár egy könyvet mint egy aranynyakláncot- ehhez hozzájárul az is hogy nem hordok ékszert :D
viszont ha azt veszem alapul hogyvan egy "hobbim" egy szórakozásom, ami a másik szemében feleslegesnek tűnne.. (pl elmenni egy kedvenc együtessem kocertjére, vagy egy musicalre) akkor valószínűleg én is kiakadnék. bár hamarabb azon hogy hogy lehet a "férjem" ilyen kulturálatlan hogy egy musicelen kiveri a balhét... (megjegyzés: a híresebb musicelek legolcsóbb - semmit nem látsz és halsz csak ottvagy - ülőhelye is 4000ft a normálisabb helyek meg ugy 10 ezer környékén mozognak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!