Mióta vagytok együtt a férjetekkel/feleségetekkel? Milyen érzés tölt el benneteket ha arra gondoltok házastársatok van?
11éve vagyunk együtt, kettő éve házasodtunk össze.
Nagyon jó érzés tölt el mikor arra gondolok, hogy mostmár a férjem. Bár nálunk sem változott semmi az érzések terén sem, a mindennapok terén sem, ugyanis házasságkötésünk előtt már hét éve együtt éltünk, de mégis...valami más, valami jobb, valami több...
Kb. 28 éve vagyunk együtt. 24 éve házasok.
Büszke vagyok és elégedett a feleségemre!
Nekem,nekünk a Házasság nem ,csak egy papír.
Nekem ,nekünk a házasság, egy ESKÜ egy Fogadalom,amit papírra is vetettünk.
A papírt amit kaptunk (házassági anyakönyvi kivonat) nem szoktuk nézegetni és mint olyan talán nem is lényeges,de a nyilvánosság előtt is büszkén felvállalt,elvállalt,tett, fogadalom,eskü az szent!
Szerintem a Katonák,Orvosok,Ügyvédek,Bírók,stb. nem a papír miatt tesznek esküt azt csak úgy kapják az eskü tételük alkalmával és a papír,mint papír nem is lényeges,hanem a fejben,szívben,lélekben,meghozott komoly és elkötelezett döntés és annak a kinyilvánítása, az ESKÜ az ami a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!