Mit tennétek, ha a főnökötök rendszeresen flörtölne a feleségetekkel, ő meg viszonozná?
1./ Valamelyiküket le kellene cserélned.
2./ Közölnöd kellene a feleségeddel, hogy te ezt nem tűröd el. Döntsön, mi a fontosabb, a jó viszony veled vagy a főnököddel.
3./ Elkezdesz későn hazajárni, ha anyuka kérdezi az okát közlöd vele, hogy találtál egy olyan jó fej nőt mint a főnököd férfiban és nagyon jól esik neked ez az ártalmatlan semmiség.
Szia..
Ez egy kellemetlen szituáció,de azt kell mondjam a feleséged hibát követett el,hogy a te főnököddel belement egy ilyen ártatlannak tűnő flörtbe...mi jön le a pasasnak?! Itt ez a kis nőcske a férje szeme előtt "cicázhatok" Vele,te meg csak nézel ki a fejedből,hogy mi van körülötted!
Asszonykádat leállítani sürgősen,viselkedjen,ne jópofizzon,vívja ki magának a tiszteletet ,ezáltal te is tisztelve leszel,nem egy szánalmas balféknek fognak nézni...
Nőként írom ezt neked!
Ne vidd magaddal!!!
00.10-es vagyok
persze,h imponál!
Melyik nőnek ne tetszene ez...de itt egy kényes helyzet heló
A férj főnökéről beszélünk....még ha tetszik is duplán vigyázok,mint egyébként más "kisérletező" pasival!
A bókot megköszöni és passz..de a kérdező nem ezt írta...
itt asszonyka is "pezseg" ez pedig több,mint gáz!
1. Igen tudom, hogy balféknek néznek, én is ennek érzem magam, mert le se sz.rják hogy én is ott vagyok, pontosabban a feleségem. Oké, a főnök szemelte ki, de azért nem kellett volna belemenni ebbe és hülye helyzetbe hozni. Észrevettem ahogy néznek egymásra és nekem ez rohadt megalázó más emberek, főleg munkatársak előtt.
2. Kap bőven dicséretet, mert "kapós" a pasasok körében ezt már sikerült leszűrnöm a 7 év alatt, mióta ismerem, viszont ezeket eddig normálisan kezelte és sosem nézegetett más felé, pedig voltak olyanok is, akik rámenősen próbálkoztak. Én meg hiába dicsérem, az már nem elég izgalmas számára.
00.10-es vagyok
Most neked kell határozottnak lenned,ne engedd a közelébe egyenlőre szerintem,az ördög nem alszik!
Úgy gondolom,hogy a nejed a szépségével támogathatja a te megítélésedet,úgy hogy intelligens és maximális tiszteletet követel magának,akár a főnöködtől is a kedves,de tartózkodó viselkedésével.
Irigyelt ember lehetnél általa is,de most csak szánakozva beszélnek a hátad mögött gondolom!
Most is azt mondom,hogy állítsd le!!!Keményen,határozottan!
Egyébként kérdező.
Van gyönyörű, vonzó, huszonéves nő ismerősöd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!