Mit tennétek, ha a főnökötök rendszeresen flörtölne a feleségetekkel, ő meg viszonozná?
Akkor gyorsan barátkozz össze valakivel, aki übereli az asszonyt és fontos, hogy fiatalabb legyen nála. Gondolom a feleséged 30 körüli. A nő legyen 20 éves. És találkoztasd őket össze, mindhármat.
Megérdemli azt a megaláztatást, amit akkor fog érezni,ha a főnök a fiatalabbat fogja zabálni a szemeivel.
Tény és való, hogy ismerem annyira a nőket, amennyire ismerni szeretném, de én magam is nő vagyok :))
Ezzel nem te alázod meg, hanem ő, saját magát.
Tudod az ember nem becsüli meg azt, amije van, addig ameddig rá nem döbben, hogy elveszítheti. És egyelőre ő az, aki porig aláz téged. Nyíltan flörtöl, a kollégák rajtad röhögnek... A beszélgetés eredménytelen.
Más megoldást nem sűrűn látok azon kívül, hogy letöröd a szarvát.
Vagy b*szd le a főnököt, de azt mondtad, ezt nem akarod.
Utolsó ez így hülyeség.
A feleségéről nem azt regéli, hogy eszes nő lenne, és ha jól értem már nem is olyan fiatal. Max még 5 évig mutat jól, ha 30 körül mozog, utána pápá szépség és nem marad semmi.
Szóval nem nagyon ugrálhat.
Ha egy magasabb kaliberű férfit akar, ahhoz olyat kéne tudnia, amit más nem tud, de így lazán leváltja bárki, aki egy 10-essel fiatalabb, ha még esze is van, akkor főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!