Mennyi pénzt kérjek tesomtól amiért vigyáztam a gyerekére?
Tegnap itthon voltam és mivel ugyse mentem sehova mondtam h ne vigye bébiszitterhez a gyerköcőt ne adjon rá ki pénzt. Kérdezzem mikor jön reggel,mondta h legkésöbb fél9re. Mondtam az jó,mivel ma vossza kell mennem mert hétfőn melo,és igy is közel 5 órás út áll elöttem.
De még mindig nem jött haza,este buliba ment és még mindig a pasijánál döglik. Hivtam fél 10 fele akkor azt mondta h most indul.
Szivességet teszek neki,ő meg átvág mikor tidja h dolgom lenne. Vonatot már nem hiszem h elérek,egy ismerősöm vosz majd vissza kocsival,de benzint kell fizetnem neki. 10.000ft-ra gondoltam h annyit elbehajtpk rajta ha megjön. Nem sok ez?
Legközelebb nem jövök haza,majd anyához megyek ha nem megy haua vmelyik hétvégén. Ő házvezetőnőként dolgozik pesten egy gazdag családnál.
Csak umokahugim hiányozna.
Kedves kérdező!
Megdöbbentem azon, amit a testvéredről írtál. A helyedben ugyanazt tenném, amit itt a többiek tanácsoltak - elkérném a benzinpénzt és az életben nem nyújtanék többet a testvéremnek segítséget.
Viszont szöget ütött a fejembe az, amiket írtál a testvéredről. Nekem az jön le, hogy egyáltalán nem jó anya, sőt. Elismerem, hogy egy anyának is szüksége van szórakozásra, de abból, amit itt elmeséltél nekünk az látszik, hogy egyszerűen nem érdekli a gyereke.
Szerintem írj neki egy sms-t, ha nem veszi fel egyik sem a telefont,legalább közlöd velük a mondanivalódat.
Remélem haza érsz és a munka előtt tudsz pihenni.
Gyereket nagyon sajnálom.
Ezt az anyja gondolom máskor is megteszi. Adná inkább örökbe. Gyereknek is jobb lenne egy olyan környezet ahol érzi, hogy fontos része a családnak. Nem csak nyűg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!