Mennyi pénzt kérjek tesomtól amiért vigyáztam a gyerekére?
Tegnap itthon voltam és mivel ugyse mentem sehova mondtam h ne vigye bébiszitterhez a gyerköcőt ne adjon rá ki pénzt. Kérdezzem mikor jön reggel,mondta h legkésöbb fél9re. Mondtam az jó,mivel ma vossza kell mennem mert hétfőn melo,és igy is közel 5 órás út áll elöttem.
De még mindig nem jött haza,este buliba ment és még mindig a pasijánál döglik. Hivtam fél 10 fele akkor azt mondta h most indul.
Szivességet teszek neki,ő meg átvág mikor tidja h dolgom lenne. Vonatot már nem hiszem h elérek,egy ismerősöm vosz majd vissza kocsival,de benzint kell fizetnem neki. 10.000ft-ra gondoltam h annyit elbehajtpk rajta ha megjön. Nem sok ez?
Tesód nem neked fizet.
Az úti költségedet fizeti.
Mivel te nem tudod ezért ő állja.
Normális esetben eszembe se jutna pénzt kérni a hugomtól azért, mert vigyáztam a kicsire.
Viszont igy, hogy a saját szórakozása miatt eléggé kiszúrt Veled, az utazás többlet költségét bizony elkérném.
minimum az útiköltséget elkérném, ha ennyire felelőtlen. sok vagy nem sok, ha ennyi az annyi, akkor bizony ne várja, h zsebből fizesd, csak mert neki pasizhatnékja támadt.
szüleitekre nem tudtad volna bízni a kicsit, h elérd a vonatot?
legközelebb ne tűrd el, h hülyét csináljon belőled.
Miért nem mész haza reggel az első járattal? Vagy úgy se érnél be a munkára?
Velem is fordult elő ilyen,csak más helyzettel, én 16 vagyok,suliba kellett beérnem nekem 75 km volt,én egy kislányra vigyztam,de mamám miatt lekéstem az utolsó vonatot így mentem reggel az első vonattal,pont beértem az első órámra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!