Hagyjam a férjem csajozni vagy beszéljek vele?
Figyelt kérdés
28 hetes terhes vagyok, van már egy fiam és egy lányom.Most várjuk a harmadikat.Minden jól működik, kivéve, hogy nem tudok lefeküdni a férjemmel, mert bárhogy csináljuk, nekem fáj, kellemetlen, nem kívánom.Az állandó rosszullétek miatt orálisan sem tudom kielégíteni.Nem akartam, h emiatt stresszes legyen, nagyon jó férj és apa, de azt sem, hogy próbálkozzon, nagyon kínos mindig elutasítani, pedig szeretem.Egyszer mondtam neki, h míg ez van nyugodtan "csajozzon", neki is szüksége van a fizikai kielégülésre, fiatal, stb.Nem akarta, aztán eltelt 2 hónap és mondta h van 1 csaj egy netes randioldalon akivel el tudná képzelni a szexet, biztosan ezt akarom-e.Kicsit féltékeny vagyok, félek visszafelé is elsülhet...Bár bízok a férjemben, de az ördög ugye nem alszik..Nem tudom mit mondhatnék erre.Egyelőre lezártam azzal, h most sok a dolgom, majd megbeszéljük.Teljesen hülye vagyok?2013. márc. 16. 17:47
71/74 anonim válasza:
Nagyon kamu szaga van a történetnek. Ilyet normális, kétgyermekes feleség még rémálmaiban sem vet fel.a férjét, a gyerekeinek apját is megalázza. Vagy ha igaz, akkor határtalanul primitív.
72/74 anonim válasza:
Na mi törtent, Kerdezö? Örült az ötletnek? Becsajozott, együtt vagy külön vagytok?
73/74 anonim válasza:
Ezért jo a nyitott kapcsolat,házasság. Ott eleve nincs benne a görcsös monogámia..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!