Beszéljek erről a húgommal?
Szóval a helyzet a következő. Elég ciki, ezért próbálok itt névtelenül tanácsot kérni.
Én egy 19 éves srác vagyok és még otthon élek a szüleimmel, illetve a 16 éves húgommal. Tegnap, fürdés közben azt vettem észre hogy valaki leskelődik a fürdőszoba kulcsjukkán.( a kintről beszűrődő fényből jöttem rá). Tudtam hogy csak a húgom lehet mivel ketten voltunk otthon. De én olyan hülye voltam hogy a saját szememmel akartam meggyőződni,hogy a gyanúm igaz Így hát belenéztem a kulcslyukba. Na és akkor megláttam a nővérem szemét. Azóta nagyon furán érzem magam, mert nem tudom mióta kukkolt. Vajon mindent látott? Sajnos a fürdés ellőt masztiztam... remélem azt nem látta. de most mit csináljak?
(Adhatnál hugodhoz fb-s linket/skypet/vmit pm-be... 17f)
Kérdezd meg tőle, beszélj vele, vagy, figyeld meg, fogja-e még csinálni, és csak utána beszélj vele, vagy, ha megint csinálja, nyisd is ki az ajtót és akkor beszélj vele. Sok szó ismétlés...
Ez akkora kamu... :)
1. Kintről beszűrődő fény? Hacsak nem vaksötétben fürdesz, nem jössz rá a "kintről beszűrődő fényből", hiszen bent világos van. Mindegy, hogy a fürdőszobán kívül sötét vagy világos, azt bentről nem látod.
2. Belenéztél a kulcslyukba, és ott volt a testvéred szeme. Ha a testvéred tényleg leskelődik, és észreveszi, hogy közelítesz, automatikusan elkapja a fejét, nem fogja kivárni, míg te is közelről belebámulsz a szemébe.
3. Nővéred vagy húgod? Értem én, hogy nagyon izgatott lettél, de az ilyet nem keveri össze az ember. :)
Legközelebb jobban dolgozd ki! Hihetőbb lesz.
Szerintem a hugod kiváncsi volt, és tegyél ugy, mintha meg sem történt volna semmi.
Igen a kulcslyukba tegyél vattát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!