Nem merem elmondani itthon, hogy majdnem balesetem volt. Beszéljek ròla?
Péntek este egy férfival jöttem haza. Az ùton egy körforgalomban átcsúsztunk a szembe jövő sávba, felcsapòdtunk a patkàra, pár méter híján belénk csapódotak.
18l
Ahahahaha szembejövő sáv a körforgalomban.
Nem kell ebből nagy ügyet csinálni, nem kell ezentúl egy életen át valami hős túlélőként gondolni magadra, és mostantól kezdve ezt mesélni mindenkinek öregkorodig.
Nem is értem miért kell azon gondolkodni hogy elmondd e. Meg akarod őket ijeszteni? Azt akarod hogy feleslegesen aggodalmaskodjanak?
Előfordul az ilyen, főleg télen. Örülni kell neki, hogy nem lett belőle semmi baj, levonni a tanulságot, és tovább élni a mindennapokat.
Melyik kőrforgalom volt? Megírnád? Egyes, többes kőrforgalmat ismerek, de szembejövő sávosat nem!
Lehet, hogy fel kellene frissíteni a KRESZ tudásomat?
A padkára sem lehet felcsapódni, mert a KRESZ előírja, hogy a padkát miként kell kialakítani. Az nem lehet feljebb az úttest szintjénél.
Ha meg csak írogatni akarsz, akkor valós eseményekről, vagy valós tartalmakkal írj kérdést.
Bocsi.
Szerintem is felesleges a családot ijesztgetni.
Lehet hogy elsőre nagyon ijesztő volt, de nem történt semmi komoly.
Nekem 7 éves koromban volt hogy a teherautó sofőr apukám egy váratlan hóesésben kicsúszott a kanyarban, pont vele voltam én is. Szerencsére nagy gyakorlata volt, így egy nagy adag kormánymanőverrel megúsztuk a dolgot, de kis híja volt hogy nem borult fel az egész teherautó rakományostul. Egyáltalán nem viselt meg, azóta is büszke vagyok rá hogy
simán visszahozta az autót egyenesbe :)
A párom apja ütközött, keményen. A kocsi eleje leszakadt, főleg az anyósülésnél, ahol párom ült.
Szerencsére egyiküknek sem lett baja, csak a kocsi ment totálkárba.
Őket sem viselte meg a dolog, párom azóta is dicsekedik vele hogy túlélte (az apja nem, a kocsi miatt :)).
Ha úgy érzed hogy ennyire megviselt beszéld meg egy barátnőddel, de ha a szüleiddel osztod meg, készülj fel rá hogy átmennek extra aggódósba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!