Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem merem elmondani itthon,...

Nem merem elmondani itthon, hogy majdnem balesetem volt. Beszéljek ròla?

Figyelt kérdés

Péntek este egy férfival jöttem haza. Az ùton egy körforgalomban átcsúsztunk a szembe jövő sávba, felcsapòdtunk a patkàra, pár méter híján belénk csapódotak.

18l

2013. jan. 12. 23:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Értem a kilences megállapítását, de akkor is ül a kérdésem a kérdezőhöz. Pontosan kell leírni, amit kérdez. Amit te megjegyeztél az a kőrforgalomból való kilépés után történhet, nem a kőrforgalomban. Ha ebből baleset van, és nem pontosan mesélik el a történteket, akkor egészen más lesz a vétkesség megállapítása. Pontosan kell leírni a szituációt. A linket lévő kőrforgalmat is ismerem. Nagyon jó forgalomszervező volt aki megtervezte. Aki kétszer átmegy rajta, már nem újdonság a számára. Csak a KRESZ különböző szabályait kell betartania a forgalmi sávok használatáról. Szembejövő forgalom nincs, és ha kijössz belőle, járdaszigettel elválasztott úttesttel találod szembe magad, nem a szembejövő forgalommal. És ezek a kőrforgalmak éppen arra hivatottak, hogy lelassítsák a forgalmat, ezáltal elkerülhetőek a balesetek. Nem messze ettől a kereszteződéstől, a régi 5-ös Szatymazi kereszteződésénél mindennaposak voltak a balesetek. Amióta kőrforgalomra váltottak, nem láttam egyet sem. Ott sincs szembejövő forgalom, csak miután kiléptél a kőrforgalomból. Ha lassan mész max. Ezért írtam az előző véleményemet. Csak koccanás lehet, nem életveszély.

Írni is "Csak pontosan, és szépen, ahogy a csiga megy a réten, úgy érdemes."

2013. jan. 13. 08:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

:) Csiga megy a réten. :))

Kérdező, minek mondanád a "majdnem" balesetet?

Az előbb én is "majdnem" elcsúsztam a fagyos járdán.

De NEM. Csak majdnem..

Micsoda különbség van a valóság, és a majdnem között. :)

2013. jan. 13. 10:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A majdnem ha azt vesszük gyakorlatilag semmi . Nem hírértékű .
2013. jan. 13. 11:10
 14/18 anonim ***** válasza:
58%

nem kell drámázni. egy hajad szála sem görbült, mindenki egyben van.

én ennél sokkal súlyosabb dolgot hallgattam el anno otthon. majdnem belefulladtam a Dunába 10 évesen. persze később kiderült, de a lényeg, h itt vagyok, és élek.

2013. jan. 13. 12:40
 15/18 anonim ***** válasza:
79%

A facen kívül még itt is megosztottad sokakkal. Pontosabban annyi emberrel, amennyi elolvasta.

Olvastam már a sztoridat. Annyira ideges voltál, hogy kettő cigit is elszívtál miután kiszálltál a kocsiból, lepergett a szemed előtt az egész baleset, hogy mennyire belétek fog fúródni az autó, pont a te oldaladon...

2013. jan. 13. 14:15
 16/18 anonim ***** válasza:
79%
@Boglárka: kÖrforgalom lesz az a kŐrforgalom. Bocsi, de eszméletlenül irritálta a szememet a novelládon keresztül 10 alkalommal hibásan leírt szó. Szerintem rendben van, amit leírtál, én nem is kötöttem volna bele, mert valóban nincs szembejövő forgalom a körforgalmakban, és általában a kijáratoknál sem, mert értelmesen el vannak választva a sávok (pl. betongömbökkel). Szóval a KRESZ tudásoddal nincs gond, a nyelvtannal annál inkább...
2013. jan. 13. 14:37
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem semmi de tahó itt a legtöbb hozzászólás!!! Emberek! Kiderül a hölgy leírásából hogy ő vezetett???? Milyen KRESZ tudásról beszéltek ti?? Honnan gondoljátok hogy van jogsija? Ha ő vezetett volna mi a fenéért írta volna oda hogy egy férfival ment haza? Nem tök mindegy lenne hogy ki ül az anyósülésen? Lehet hogy szegénynek fogalma sincs hogy hogyan kell közlekedni egy körforgalomban meg hogy mi is pontosan a szembejövő sáv!

Homlokom behorpad rajtatok. Talán át kellene érezni hogy lehet még mindig remeg a térde és felkavarta a dolog nem abba belekötni hogy nem ért a KRESZhez meg körforgalom vagy kőrforgalom! Eszem megáll..

2013. jan. 13. 15:51
 18/18 anonim ***** válasza:
58%
Az a kérdés ki vezetett,és kinek hol volt a keze !
2015. ápr. 22. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!