Mit lehet tenni a szörnyen igénytelen húgommal és apámmal?
Apám még nagy wc-zés után sem mos kezet, nemhogy pisilés után. Egyszerűen irtózom attól, hogy megfogjam utána a kilincset.
A húgom egész téli szünetben nem mosott fogat (1x sem!), wc-zés után csak sima vízzel mos kezet, ha betét cserél és olyan esz a wc ülőke, akkor úgy hagyja, ha átázik, akkor nem érdekli, egész nap abban a nadrágban van, hiába kérjük, hogy cserélje már le. Az már gondolom luxus elvárás, hogyha menstruál, akkor vigye már le a szemetét naponta a kinti kukába, mert undorító szag terjeng a fürdőszobában...
Fogalmam sincs, miért ilyenek. Nevelés miatt? De én meg nagyon higiénikus vagyok, talán túlságosan is. El sem tudom képzelni, hogy ne mossak fogat naponta, vagy hogy ne mossak kezet pisilés után...
Undorodom tőlük már... Mit tegyek? Szép beszéd nem számít, mert csak hisztiznek. Apa is.
És még egy fontosat kihagytam, hogy a húgom 1 napig használ 1 betétet! Felvilágosította anya is és én is, már 5000x elmondtuk neki, hogy fontos, hogy cseréje pár óránként, de egyszerűen nem teszi! Mintha nem érdekelné a saját higiéniája.
Amúgy 13 éves
Apa a ház ura... Sajnos.
Anya már feladta, szólt szépen, kiabálva, mindenhogy. Sokszor lett ebből nagy veszekedés.
Engem olyan szinten zavar, hogy az apa által használt dolgokhoz undorodva nyúlok hozzá és utána egyből kezet mosok.
A húgomnak tudok parancsolni, hogyha véres a wc-deszka, akkor törölje már le, de ehhez egy jó 5 perces kiabálás kell, aztán hisztizve megcsinálja. De magától nem.
Igaz nem vagyok lány de a tampon csere is fontos.
szóval vissza térve ez már komoly egészség ügyi probléma!
Én anyud és a te helyedbe akkor a gyermek védelmiseket felhívnám és valószínűleg apudnak menni -e kéne húgodnak meg gyermek otthon.
Vagy ha valahogy tudnál hatni apud lelkére akkor talán megváltozna de ezt nem veszem biztosra.
nem tudom mi mást lehetne tenni.
Úristen, ember! Gyermekvédelmis, mert a húga gyerekként nem érti meg, hogy a betétet gyakrabban kell cserélni? Ez az anyuka hibája, idejében a fejébe kellett volna vernie.
És apa takarodjon, csak mert nem mos kezet? Ez is mind kommunikáció hibája.
Na, erről beszéltem, az emberek átesnek a ló másik oldalára.
Én nem voltam beteg évek óta, pedig b 10 éves korom óta mosok nagyon sokszor kezet.
Kiskoromban meg havonta voltam kórházban tüdőgyulladás miatt...
16 vagyok, költözni nem tudok, bár nagyon szeretnék már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!