Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy anyós (nő)...

Hogy lehet egy anyós (nő) ennyire igénytelen?

Figyelt kérdés
Itt van vendégségben. Szerencsére nem sűrűn jön... Mióta itt van, öt napja egy ruhában van. Még a zokni is ugyanaz rajta, gondolom akkor az alsóneműt sem cseréli. Minden másnap zuhanyzik, de akkor is felveszi magára a több napos cuccot. Fogkefét szerintem 20 éve láthatott utoljára. Enni nem eszem vele, mert a gyomrom forog annyira gusztustalan. Hipermarketbe is abba a bokalengető melegítőbe megy, amiben itthon virít napok óta. Én nem értem ezt. Hogy lehet valaki ennyire igénytelen? Még nincs egy éves a gyerek, aki itthon van velünk. Ti szólnátok erre bármit is neki?
2012. dec. 30. 13:25
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
85%
Biztos, hogy ez igénytelenség? Nekem pl osszesen 2 nadrágom van, igy en is pár napig ugyanabban vagyok. Zoknit meg csak egyforma van, igy nehéz észrevenni, hogy nem ugyanaz. Mondjuk a fürdés más kérdés....
2012. dec. 30. 13:32
 2/42 A kérdező kommentje:
Van neki egy normális nadrágja, amiben jött. Miért nem lehet azt felvenni, ha kimegy? Mi ez, ha nem igénytelenség?
2012. dec. 30. 13:36
 3/42 anonim ***** válasza:
68%
Nem szolnek, viszont unnepekre szeretettel vartam volna, mint unnepi ajandek pl. otthoni trening, pizsamaval leptem volna meg pl. NEm bantanam meg, mivel egy kozeli csaladtag, a gyermeked nagymamaja, akit nem szabad megalaznod, alkalmazkodni tudsz hozza!
2012. dec. 30. 13:42
 4/42 anonim ***** válasza:
61%
Miért baj, ha valaki melegítőben megy a boltba?
2012. dec. 30. 13:53
 5/42 anonim ***** válasza:
83%

5 napja egy ruhában van...

Azért, mert csak egy garnitúra cuccot vitt.

Adjál neki egy másik mackót, meg egy pulcsit, hogy átöltözhessen.

Lehet, hogy figyelmetlenül pakolt.

2012. dec. 30. 13:57
 6/42 A kérdező kommentje:

4-es! Nem az a baj, hogy melegítőben megy a boltba, bokalengető. Nagyon gázul néz ki. Van normális nadrágja. Te is igénytelen vagy, ha szerinted ez normális.

Zoknit meg kimosnám este, ha egy darabot viszek.

2012. dec. 30. 14:03
 7/42 anonim ***** válasza:
33%
A ferjed edesanyja, hogyan tudsz egyutt elni a fiaval? Ha a fiat elfogadtad, akkor mar a szuleit megkellett ismerned, tehat fogadd el ezt a helyzetet, talan mas korulmenyek kozott el, nevelkedett, amiert elitelni nem lehet, ezert segitened kellene, hiszen a csaladtagod.
2012. dec. 30. 14:04
 8/42 anonim ***** válasza:
88%
Az nézted a táskáját, hogy csak egy zoknija van??? A páromnak van vagy 20, de mind egyforma.
2012. dec. 30. 14:06
 9/42 anonim ***** válasza:
26%
Adnék neki valami mackót és elkérném az övét mosásra. Hozzátenném, hogy nálunk nem szokás ilyen hosszú ideig ugyanabban a ruhában lenni, pláne nem úgy, hogy az utcára is abba megyünk, és behordunk vele minden koszt. És főleg azért, mert ott egy pici baba. Legközelebb már lehet vinne váltást.
2012. dec. 30. 14:23
 10/42 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó, ebből balhé lenne. Miert kell megserteni valakit? plane csaladtagot.... Mi van ha tenyleg rosszul csomagolt? Hasonló hatást lehetne elérni az "anyuka, mosok feketét/zöldet/akármit, adja a nadrágját, azt is beteszem, amíg nem szárad meg itt ez a nadrág, remelem jó lesz anyukára.
2012. dec. 30. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!