Hogy lehet egy anyós (nő) ennyire igénytelen?
Figyelt kérdés
Itt van vendégségben. Szerencsére nem sűrűn jön... Mióta itt van, öt napja egy ruhában van. Még a zokni is ugyanaz rajta, gondolom akkor az alsóneműt sem cseréli. Minden másnap zuhanyzik, de akkor is felveszi magára a több napos cuccot. Fogkefét szerintem 20 éve láthatott utoljára. Enni nem eszem vele, mert a gyomrom forog annyira gusztustalan. Hipermarketbe is abba a bokalengető melegítőbe megy, amiben itthon virít napok óta. Én nem értem ezt. Hogy lehet valaki ennyire igénytelen? Még nincs egy éves a gyerek, aki itthon van velünk. Ti szólnátok erre bármit is neki?2012. dec. 30. 13:25
1/42 anonim válasza:
Biztos, hogy ez igénytelenség? Nekem pl osszesen 2 nadrágom van, igy en is pár napig ugyanabban vagyok. Zoknit meg csak egyforma van, igy nehéz észrevenni, hogy nem ugyanaz. Mondjuk a fürdés más kérdés....
2/42 A kérdező kommentje:
Van neki egy normális nadrágja, amiben jött. Miért nem lehet azt felvenni, ha kimegy? Mi ez, ha nem igénytelenség?
2012. dec. 30. 13:36
3/42 anonim válasza:
Nem szolnek, viszont unnepekre szeretettel vartam volna, mint unnepi ajandek pl. otthoni trening, pizsamaval leptem volna meg pl. NEm bantanam meg, mivel egy kozeli csaladtag, a gyermeked nagymamaja, akit nem szabad megalaznod, alkalmazkodni tudsz hozza!
4/42 anonim válasza:
Miért baj, ha valaki melegítőben megy a boltba?
5/42 anonim válasza:
5 napja egy ruhában van...
Azért, mert csak egy garnitúra cuccot vitt.
Adjál neki egy másik mackót, meg egy pulcsit, hogy átöltözhessen.
Lehet, hogy figyelmetlenül pakolt.
6/42 A kérdező kommentje:
4-es! Nem az a baj, hogy melegítőben megy a boltba, bokalengető. Nagyon gázul néz ki. Van normális nadrágja. Te is igénytelen vagy, ha szerinted ez normális.
Zoknit meg kimosnám este, ha egy darabot viszek.
2012. dec. 30. 14:03
7/42 anonim válasza:
A ferjed edesanyja, hogyan tudsz egyutt elni a fiaval? Ha a fiat elfogadtad, akkor mar a szuleit megkellett ismerned, tehat fogadd el ezt a helyzetet, talan mas korulmenyek kozott el, nevelkedett, amiert elitelni nem lehet, ezert segitened kellene, hiszen a csaladtagod.
8/42 anonim válasza:
Az nézted a táskáját, hogy csak egy zoknija van??? A páromnak van vagy 20, de mind egyforma.
9/42 anonim válasza:
Adnék neki valami mackót és elkérném az övét mosásra. Hozzátenném, hogy nálunk nem szokás ilyen hosszú ideig ugyanabban a ruhában lenni, pláne nem úgy, hogy az utcára is abba megyünk, és behordunk vele minden koszt. És főleg azért, mert ott egy pici baba. Legközelebb már lehet vinne váltást.
10/42 anonim válasza:
Utolsó, ebből balhé lenne. Miert kell megserteni valakit? plane csaladtagot.... Mi van ha tenyleg rosszul csomagolt? Hasonló hatást lehetne elérni az "anyuka, mosok feketét/zöldet/akármit, adja a nadrágját, azt is beteszem, amíg nem szárad meg itt ez a nadrág, remelem jó lesz anyukára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!