Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy anyós (nő)...

Hogy lehet egy anyós (nő) ennyire igénytelen?

Figyelt kérdés
Itt van vendégségben. Szerencsére nem sűrűn jön... Mióta itt van, öt napja egy ruhában van. Még a zokni is ugyanaz rajta, gondolom akkor az alsóneműt sem cseréli. Minden másnap zuhanyzik, de akkor is felveszi magára a több napos cuccot. Fogkefét szerintem 20 éve láthatott utoljára. Enni nem eszem vele, mert a gyomrom forog annyira gusztustalan. Hipermarketbe is abba a bokalengető melegítőbe megy, amiben itthon virít napok óta. Én nem értem ezt. Hogy lehet valaki ennyire igénytelen? Még nincs egy éves a gyerek, aki itthon van velünk. Ti szólnátok erre bármit is neki?
2012. dec. 30. 13:25
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
22%

Itthon mi is több napig vagyunk egy ruhában. Én pl. pólót hetente cserélek (persze, ha olyat csinálok, amiben beleizzadok, akkor rögtön). A rövidnadrágomat van, hogy csak 2-3 hetente mosom, zokninál is előfordul, hogy csak 3-4 naponta cserélem.Az se zavar, ha lyukas, akkor összevarrom. Alsóneműt minden zuhanyzásnál tisztát veszek. Ezeket a ruhákat csak itthon hordom, az utcára nem megyek bennük. Én ezt nem gondolom igénytelenségnek. Sajnos nincs annyi pénzünk, hogy itthonra minden nap tisztát vegyünk fel - de ha lenne is rá, akkor se cserélném minden nap.

Az utcán hordott nadrágomnál is előfordul, hogy csak hetente-kéthetente cserélem.

2012. dec. 30. 15:11
 22/42 anonim ***** válasza:
23%

"Még nincs egy éves a gyerek, aki itthon van velünk."

Nevelőszülők vagytok, vagy púp a hátatokon "a gyerek", nem kívánt gyerek??? Csak mert ahogy ezt írtad, mindenre vall, csak szeretetre nem.

2012. dec. 30. 15:12
 23/42 anonim ***** válasza:
21%
Nem csoda ha nem csip az anyós én sem bírnálak az tuti.
2012. dec. 30. 15:14
 24/42 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem a következőkérdésed legyen az, hogy "utálom az anyósom, mibe tudnék még belekötni vele kapcsolatban..". Akkor neked tetsző válaszokat kapnál..
2012. dec. 30. 15:14
 25/42 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom, észrevetted-e, a főbirka elkezdett szidni, a kisbirkák meg mennek utána.
2012. dec. 30. 15:20
 26/42 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem neked nem az a bajod, hogy 'igenytelen', hanem azzal, hogy most nalatok van, mert irtad: nem egy alom anyos, stb. Jelenleg keresed a kakan is a csomot.
2012. dec. 30. 16:26
 27/42 anonim ***** válasza:
84%

Hát szerintem is igénytelen, és én simán rászólnék. Nem bunkón, de simán elkérném a cuccait kimosni. És szerintem igénytelenség utcára ugyanabban a ruhában menni amiben itthon ülünk. Ha rosszul pakolt, és sajnálná akkor szólna. Ha elfelejtett fogkefét vinni is kérne egyet, vagy venne, kb. 80 Ft egy gagyibb fogkefe. Az is igénytelen aki három hétig nem mossa ki a nadrágját, akárki akármit mond, még az itthoni alvós-mászkálós pólómat is cserélem hetente,az utcait is hetente, ha nincs rajta különösebb kosz. És minden nap tiszta zoknit veszek, ez alapvető, ugyanúgy mint a tiszta fehérnemű.

Az a mondat pedig hogy "Még nincs egy éves a gyerek, aki itthon van velünk " Arra utal hogy a gyerek pici, ezért is oda kéne figyelni a tisztaságra, nem pedig arra hogy az anyukája nem szereti. És oké hogy valaki kiszalad a szemben lévő kisboltba melegítőbe, de egy nagyobb bevásárlásra szerintem legalább egy normális ruhát felvesz az ember. A kérdezőnek nem az a baja hogy az anyósa nem sminkel, és nem flangál tűsarkúba, hanem hogy alig fürdik, nem mos fogat, és nem cserél ruhát, miközben egy olyan házban vendég, ahol pici gyerek van, aki egyrészt mindent eltanul, másrészt érzékenyebb minden nyavalyára. És fogalmam sincs hogy lehet valaki ilyen igénytelen. De ha ide jönne hozzám, simán megkérdezném nem kér-e egy fogkefét, és simán mondanám hogy kimosok, legyen szíves ideadni a cuccát, addig vegyen fel valami mást, adnék neki valamit és kész.

2012. dec. 30. 16:45
 28/42 anonim ***** válasza:
77%

Bírd ki azt a kis időt. Szerencsére nem sűrűn megy.

Nem tudsz rajta változtatni, így érzi jól magát.

Ha szólsz, csak vitát szítasz, aminek semmi értelme, és semmi nem változik. Már nem tudsz belőle más embert faragni, ne is vállalkozz lehetetlenre.

Számold a napokat, mikor megy haza..:))

2012. dec. 30. 16:52
 29/42 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Köszi, hogy legalább Te levetted a lényeget! Igen, ez a bajom... Ezek alapdolgok. Sajnálom, hogy számára nem azok.

2012. dec. 30. 16:52
 30/42 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó és 27 es!

Köszi!

2012. dec. 30. 16:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!