Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy anyós (nő)...

Hogy lehet egy anyós (nő) ennyire igénytelen?

Figyelt kérdés
Itt van vendégségben. Szerencsére nem sűrűn jön... Mióta itt van, öt napja egy ruhában van. Még a zokni is ugyanaz rajta, gondolom akkor az alsóneműt sem cseréli. Minden másnap zuhanyzik, de akkor is felveszi magára a több napos cuccot. Fogkefét szerintem 20 éve láthatott utoljára. Enni nem eszem vele, mert a gyomrom forog annyira gusztustalan. Hipermarketbe is abba a bokalengető melegítőbe megy, amiben itthon virít napok óta. Én nem értem ezt. Hogy lehet valaki ennyire igénytelen? Még nincs egy éves a gyerek, aki itthon van velünk. Ti szólnátok erre bármit is neki?
2012. dec. 30. 13:25
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
85%

Tényleg vannak ilyen emberek. Nekem is van ilyen rokonom. Minden ünnepére ruhát kap, amit behajtogat a szekrénybe, hogy nehogy tönkremenjen és nem hordja! :D

Öreg már... Arra a pár napra szorítsd össze a fogad, nevelni már úgysem tudod ennyi idősen. Mi is ezt tesszük.

Vigasztalódj azzal, hogy nálunk az ünnepi ebédnél hangosan böfög :D és még elnézést sem kér... más világ...

2012. dec. 30. 14:31
 12/42 anonim ***** válasza:
39%
Gondolj be a férjed pont így nevelte.:)
2012. dec. 30. 14:34
 13/42 anonim ***** válasza:
49%
"öt napja egy ruhában van" Miért, Te minden nap másikat veszel? Ne meséld, mert nem hiszem. Egyébként lehet, hogy szerény körülmények között élt és nevelte fel a TE férjedet, nem tellett neki puccra. Az én anyukám is kb. 20 évig ugyanazt a kabátot, szoknyát, pulóvert hordta (persze, mosta, tisztíttatta), mert hármunkat iskoláztattak. Az pedig micsoda megfogalmazás, hogy:"Még nincs egy éves a gyerek, aki itthon van velünk." Milyen igénytelenül beszélsz? Mennyivel melegebben hangzana: egy éves a gyerekünk. Ugye?
2012. dec. 30. 14:34
 14/42 anonim ***** válasza:
94%

"Miért, Te minden nap másikat veszel? Ne meséld, mert nem hiszem."

Ezen mi olyan hihetetlen? Nem azt mondta, hogy a Holdra jár nyaralni.

Egyébként árulja már el valaki, miért mindig a hülyékhez/bunkókhoz/igénytelenekhez kell a normális embereknek alkalmazkodni?

2012. dec. 30. 14:45
 15/42 anonim ***** válasza:
12%
Ki mondta, hogy alkalmazkodni kell hozza? Nem kell a kérdezőnek napokig ugyanabban járnia, cserelheti a ruháját amilyen gyakran csak akarja.... Szerintem simán benne van, hogy elfelejtett másik nadrágot csomagolni, a kedves menyet pedig fel megkérni, hogy adjon egyet kölcsön, ezt meg mossa ki.....
2012. dec. 30. 14:49
 16/42 A kérdező kommentje:
13-as! A megfogalmazás tényleg rossz volt részemről a gyerekkel kapcsolatban. Sajnálom is, mert imádom, fontosabb a világ minden kincsétől. Viszont a többi h.eség. Ha tudja, hogy ennyi időre jön, miért nem tesz be legalább plusz egy nadrágot meg egy-két pólót. NEm öreg még, 52 éves. Fiát inkább a mamája nevelte, mint Ő. És 14-esnél a pont. MIért mi alkalmazkodjunk igénytelen emberekhez? Mert nekem ez igénytelenség. És nálunk sem szokás két napnál tovább ugyanazt a ruhát hordani, én sem hordom tovább, valamikor addig semmi, mert a gyerek miatt pecsétes lesz. És mi az, hogy becsüljem, mert a gyerekem nagyanyja? Majd becsülöm, ha ad rá okot, de egyelőre nem adott. Ne jöjjetek azzal, hogy nekem nevelte a fiát. Ő döntött, hogy szül, nem hiszem, hogy a jövőbeli menyére gondolt. Érdekes, hogy itt szinte mindenki hogy megmagyarázza, hogy miért is okés az igénytelenség. Valamelyik válaszoló írta, hogy el kellett volna kérnem mosásra, valóban ezt kellett volna tennem, de már mindegy... Remélni tudom csak, hogy nem hozott be valami sz.rt.
2012. dec. 30. 14:53
 17/42 anonim ***** válasza:
59%
Kicsit eltulzod, kérdező.
2012. dec. 30. 14:55
 18/42 anonim ***** válasza:
35%

Mit hozott volna be mégis?

Az anyósod nem leprás, egyszerűen egy melegítőben van 5 napja, amiben elment a boltba is.

Te se lehetsz egy álom-meny, ha így felszívod magad ezen!

2012. dec. 30. 15:00
 19/42 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok. Ő meg nem álomanyós. Inkább rémálom.
2012. dec. 30. 15:03
 20/42 anonim ***** válasza:
30%
Nem kell annyira túlozni, ne játszd már meg magad annyira! Már megint egy puccos p.csa, aki magassarkúban játssza ez eszét otthon, és aki nem ilyen, az már szerinte igénytelen. A felét sem hiszem el, amit anyósodról írtál, mert süt belőled a rosszindulat!
2012. dec. 30. 15:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!