Hogy lehet egy anyós (nő) ennyire igénytelen?
Szerencsére, nekem nincs slampos családtagom .. ismerősöm viszont igen..Neki a hónalja volt szagos, és mi ezt úgy oldottuk meg, hogy célzásképpen illatszereket, tusfürdőket, dezodort ajándékoztunk neki.
Ilyennel viszont még nem találkoztam, hogy egy nő ennyire ápolatlan legyen..Én finoman célozgatnék rá..
Ti kedves válaszadók.. meg inkább nézzetek magatokba!
"Én pl. pólót hetente cserélek (persze, ha olyat csinálok, amiben beleizzadok, akkor rögtön). A rövidnadrágomat van, hogy csak 2-3 hetente mosom, zokninál is előfordul, hogy csak 3-4 naponta cserélem." -igénytelenség netovábbja..
"Én pl. pólót hetente cserélek (persze, ha olyat csinálok, amiben beleizzadok, akkor rögtön). A rövidnadrágomat van, hogy csak 2-3 hetente mosom, zokninál is előfordul, hogy csak 3-4 naponta cserélem."
Ezt a választ én írtam. Ezt az itthoni ruháimra értettem, amikben alig vagyok naponta 2-3 órát. Most nyáron persze naponta cserélek mindent (na jó, a rövidnadrágot csak 3-4 naponta), hisz izzadok, de télen feleslegesnek érzem, hisz hazajövök, zuhany, felveszem az itthoni göncömet, 2-3 óra múlva pedig leveszem és alvósruhába bújok... Nem értem, ezzel mi az olyan egetverően nagy probléma.
Az utcai ruháimat gyakran mosom, a felső ruházatot naponta cserélem, de télen a nadrágnál előfordul, hogy 1 hétig hordok egyet, aztán különrakom és rá egy hétre felveszem újra pár napra és utána mosom ki. Így kevésbé rongyolódik, kopik. Nyáron persze ezzel is egészen más a helyzet. Fehérneműt pedig naponta tisztát veszek zuhanyzás után, van hogy 2-3-szor is.
Tartsatok igénytelennek, én magamat nem tartom annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!