Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni a szörnyen...

Mit lehet tenni a szörnyen igénytelen húgommal és apámmal?

Figyelt kérdés

Apám még nagy wc-zés után sem mos kezet, nemhogy pisilés után. Egyszerűen irtózom attól, hogy megfogjam utána a kilincset.

A húgom egész téli szünetben nem mosott fogat (1x sem!), wc-zés után csak sima vízzel mos kezet, ha betét cserél és olyan esz a wc ülőke, akkor úgy hagyja, ha átázik, akkor nem érdekli, egész nap abban a nadrágban van, hiába kérjük, hogy cserélje már le. Az már gondolom luxus elvárás, hogyha menstruál, akkor vigye már le a szemetét naponta a kinti kukába, mert undorító szag terjeng a fürdőszobában...

Fogalmam sincs, miért ilyenek. Nevelés miatt? De én meg nagyon higiénikus vagyok, talán túlságosan is. El sem tudom képzelni, hogy ne mossak fogat naponta, vagy hogy ne mossak kezet pisilés után...

Undorodom tőlük már... Mit tegyek? Szép beszéd nem számít, mert csak hisztiznek. Apa is.

2013. jan. 3. 10:34
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

De akkor a kutyák meg folyton ugatnak, nyüszítenek, rám ugrálnak, ja és harapnak.

Nekem meg ezek a tapasztalataim a kutyákkal, akkor jelentsem ki, hogy ne tartsanak az emberek kutyát, mert veszélyes és idegesítő?

2013. jan. 3. 14:09
 42/45 anonim ***** válasza:
40%

Ne lovagolj már a benti állattartáson,hisz a te kérdésed sem erről szólt eredetileg...

De hogy válaszoljak neked, anyun keményitsen be. Ültesd le és beszélgess el vele, hogy tegyen valamit apuddal és tesóddal.

A húgicáddal pedig te is elcseveghetsz,ha esetleg tampont használ számolj be neki a toxikus sokk szindróma csodáiról és hátha elgondolkozik.

Személyes véleményem pedig,hogy nem kell rengetegszer kezet mosni,a túlzott higiénia igenis káros csak ezt elfelejtik mostanában.

2013. jan. 3. 15:14
 43/45 anonim ***** válasza:

Apádra csak anyád tud hatni. Ha nagy dolog után nem mos kezet, akkor fürdeni sem fürdik?

Anyud helyében gusztusom se lenne ilyen ember mellé befeküdni.

2013. jan. 3. 15:20
 44/45 A kérdező kommentje:

Nem alszanak egy ágyban, anya már megundorodott tőle, válni is akarnak, de anyának nincs munkája.

Hiába beszéltem a húgommal.

Betétet használ. Mondjuk tamponnál sem a toxikus sokk szindróma a legveszélyesebb, ráadásul az már az 1. használatnál kiderül. Ezzel hogyan hatnék rá, hogy cserélje gyakrabban? Sehogy, mivel semmi köze hozzá.

Bocs, hogy okoskodtam, de ez alap számomra és sokan tévhitben élnek ezzel kapcsolatban.

2013. jan. 3. 15:32
 45/45 anonim ***** válasza:

Ha ennyire okosvagy akkor üss fel egy börbetekségekkel és fertőzésekkel kapcsolatos könyvet és keresd meg a problémádhoz leginkább hasonló képet majd tapétázd ki vele a szobáját...

Tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal,de te kérdezted,hogy hogyan hathatnál rá,hát mondjuk ezzel...

A kisgyereknek is aztmondják,hogy elviszi a mumus...miközben az pl nem is létezik...

2013. jan. 3. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!