Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni a szörnyen...

Mit lehet tenni a szörnyen igénytelen húgommal és apámmal?

Figyelt kérdés

Apám még nagy wc-zés után sem mos kezet, nemhogy pisilés után. Egyszerűen irtózom attól, hogy megfogjam utána a kilincset.

A húgom egész téli szünetben nem mosott fogat (1x sem!), wc-zés után csak sima vízzel mos kezet, ha betét cserél és olyan esz a wc ülőke, akkor úgy hagyja, ha átázik, akkor nem érdekli, egész nap abban a nadrágban van, hiába kérjük, hogy cserélje már le. Az már gondolom luxus elvárás, hogyha menstruál, akkor vigye már le a szemetét naponta a kinti kukába, mert undorító szag terjeng a fürdőszobában...

Fogalmam sincs, miért ilyenek. Nevelés miatt? De én meg nagyon higiénikus vagyok, talán túlságosan is. El sem tudom képzelni, hogy ne mossak fogat naponta, vagy hogy ne mossak kezet pisilés után...

Undorodom tőlük már... Mit tegyek? Szép beszéd nem számít, mert csak hisztiznek. Apa is.

2013. jan. 3. 10:34
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Olyan is történt már, hogy az egyik cicámnak műtétje volt, antibiotikumot kellett kapnia és nem lehetett kiengedni a lakásból. Délután hazajöttem, iszonyú macskasz@rszag volt. Apa mondta, hogy igen, tudja, de őt nem zavarja annyira, hogy feltakarítsa.
2013. jan. 3. 11:03
 12/45 anonim ***** válasza:
12%
Ha már itt tartunk, macskát is igénytelen dolog házban tartani, ezt meg én gondolom így.
2013. jan. 3. 11:04
 13/45 anonim ***** válasza:
8%
Gratulálok, kislány!
2013. jan. 3. 11:08
 14/45 anonim ***** válasza:
89%
attól hogy a macska bent van,még nem lesz semmi baj.sok helyen van bent a macska,nekem nem engedik meg anyámék hogy bent legyen,pedig jó lenne,ha bent lehetnének,a használaton kívüli szobában úgysem zavarnának senkit
2013. jan. 3. 11:08
 15/45 A kérdező kommentje:

Gratulálhatsz is, mert attól, hogy van 2 macskánk, akik a házba bejárnak, még egyáltalán nem igénytelenség!

Igen, szőrösek, és??? Napi 2x felporszívózunk és ennyi! Láss csodát, mintha nem is élnének is macskák!

Az egy dolog, hogy mások heti 1x porszívóznak, hát szerintem meg az az igénytelenség.

2013. jan. 3. 11:11
 16/45 A kérdező kommentje:

A szememben meg igen, egy nagy senki vagy! Miért, mi lennél? Életedben nem élhettél együtt macskával, fogalmad sincs, hogy milyen!

Nem piszkítanak a lakásba, hanem kikéredzkednek, csupán a szőrrel van probléma, amit a fésülés és a napi porszívózás megold!

Az meg, hogyha véletlen bepiszkít, mert hasmenése van a gyógyszerektől.. Amit ki lehetett volna védeni, ha apa kitakarítja az alomtálcáját. Mondjuk az állattartáshoz ez is hozzátartozik, és nagyon sajnállak, hogy te ezt nem tolerálnád. Fogalmad sincs arról, milyen állatot tartani.

2013. jan. 3. 11:13
 17/45 A kérdező kommentje:

Mi van??? Azért egy senki, mert szerinte macskát tartani a házban igénytelenség!

A kutyák kint vannak, a macskák is kijárnak télen, de az, hogy igénytelenség, ha bent is vannak..

Igen, az az ember egy senki a szemeben, mert szerinte igénytelenség.

Én meg nem attól vagyok állatbarát, hogy nem engedem ki őket télen, nehogy megfázzanak.

2013. jan. 3. 11:15
 18/45 A kérdező kommentje:

De téged is nagyon sajnállak, hogy nem tudsz értelmezni pár mondatot, és olyat írsz le, amiről szó sem volt.

Nem fogom megnézni a többi választ, már úgysem a KÉRDÉSEMRE ÍRTOK VÁLASZT.

2013. jan. 3. 11:16
 19/45 anonim ***** válasza:
86%
Az apáddal meg ne foglalkozz úgysem változik már meg, a húgoddal meg beszélgess el nagyon!!
2013. jan. 3. 11:20
 20/45 A kérdező kommentje:

Max neked értelmetlen. De ha már itt tartunk, kifejtenéd, hogy miért is értelmetlen? Dobálózhatsz a szavakkal, csak akkor magyarázd is meg, hogy miért!

A buta meg te vagy. Elítéled a macskatartást, mikor gondolom még életedben nem tartottál macskát a lakásban. Mi ez, ha nem butaság?!

2013. jan. 3. 11:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!