Mit lehet tenni a szörnyen igénytelen húgommal és apámmal?
Apám még nagy wc-zés után sem mos kezet, nemhogy pisilés után. Egyszerűen irtózom attól, hogy megfogjam utána a kilincset.
A húgom egész téli szünetben nem mosott fogat (1x sem!), wc-zés után csak sima vízzel mos kezet, ha betét cserél és olyan esz a wc ülőke, akkor úgy hagyja, ha átázik, akkor nem érdekli, egész nap abban a nadrágban van, hiába kérjük, hogy cserélje már le. Az már gondolom luxus elvárás, hogyha menstruál, akkor vigye már le a szemetét naponta a kinti kukába, mert undorító szag terjeng a fürdőszobában...
Fogalmam sincs, miért ilyenek. Nevelés miatt? De én meg nagyon higiénikus vagyok, talán túlságosan is. El sem tudom képzelni, hogy ne mossak fogat naponta, vagy hogy ne mossak kezet pisilés után...
Undorodom tőlük már... Mit tegyek? Szép beszéd nem számít, mert csak hisztiznek. Apa is.
De miért apám példáját követi? Anyám tisztaságmániás, minden nap ragyogóra kitakarít mindent, ő is nagyon ügyel a higiéniára, ahogy én is. Miért apám példáját követi? Mindketten anyásak vagyunk.
Már mondtam neki, hogy milyen problémái lehetnek, de hát nem fogja fel ésszel.
Kedves 31. Válaszoló!
Nem álltam volna le a 16 éves kislánnyal vitatkozni, ugyanis az első válaszomban segítséget próbáltam nyújtani, hogy nem tud sajnos rajtuk változtatni, ha ez eddig nem sikerült.
Onnantól kezdve, hogy leírtam a véleményem a macskákról a házban, utalva ezzel arra, hogy az emberek különböznek és lesenkizett, ne haragudj , de zokon vettem.
ma 13:43
Rengeteg embert ismerek, akik bent tartják a macskát, mert pl. bérházban laknak. Gyönyörű rend, és tisztaság van náluk.
Sokkal nagyobb igénytelenség az, (bocsánat a kifejezésért), amikor egy felnőtt ember sz*rás után nem mos kezet.
36. Sehol nem írtam, melyiket tartom nagyobb igénytelenségnek. Csak azt állítottam, számomra az, hogy a macska miután nyalja magát, nem való a házba.
Nálam a kutya is más kategoria. De ez az én problémám.
Szíve joga, hogy ott tartja-e. Viszont változtatni nem tud az apukáján, csak majd a saját gyermekén, életkörülményén.
"Viszont változtatni nem tud az apukáján, csak majd a saját gyermekén, életkörülményén."
Ebben egyetértek. Igaz elég szomorú viselkedés, felnőtt emberhez képest. Magától kellene belátnia.
A kutya ugyanezeket is csinálhatja, ha nincs megnevelve.
Kicsit ismerkedhetnél a macskákkal, mert semmit sem tudsz róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!