Mit lehet tenni a szörnyen igénytelen húgommal és apámmal?
Apám még nagy wc-zés után sem mos kezet, nemhogy pisilés után. Egyszerűen irtózom attól, hogy megfogjam utána a kilincset.
A húgom egész téli szünetben nem mosott fogat (1x sem!), wc-zés után csak sima vízzel mos kezet, ha betét cserél és olyan esz a wc ülőke, akkor úgy hagyja, ha átázik, akkor nem érdekli, egész nap abban a nadrágban van, hiába kérjük, hogy cserélje már le. Az már gondolom luxus elvárás, hogyha menstruál, akkor vigye már le a szemetét naponta a kinti kukába, mert undorító szag terjeng a fürdőszobában...
Fogalmam sincs, miért ilyenek. Nevelés miatt? De én meg nagyon higiénikus vagyok, talán túlságosan is. El sem tudom képzelni, hogy ne mossak fogat naponta, vagy hogy ne mossak kezet pisilés után...
Undorodom tőlük már... Mit tegyek? Szép beszéd nem számít, mert csak hisztiznek. Apa is.
Na, kislány! Miért értelmetlen? Mert kicsi vagy még, nem tudsz mit tenni azonkívül, hogy felnőttként másként élsz és a majdani gyereked nem erre neveled. Mivel az apád nem fog vénségére megváltozni, az anyád meg elfogadta ilyennek, te meg tehetetlen vagy. Tehát, mit gondoltál? Mit javasolhatunk itt?
Írták a gyámügyet, na persze. Miért? Mert az anyukád nem tudja elmondani, se te a tesódnak, hogy betétet cserélni kell? Vagy mert egy nadrágot egy napig hord? Vagy mert nem mos fogat? Ezekért nem viszik el, viszont az anyukádnak nagyon kellemetlen helyzetben lenne része.
Hogy miért vagy buta? Mert gyerekként senkinek nevezel egy felnőttet (mégha ez anonim oldal is), aki idejött és megtisztelt azzal, hogy elolvasta a problémád.
Állatbarát vagyok-e? Igen. Hogy miért igénytelen a macska bent? Mert mindenhová mászkál, talán a konyhában is, és nyalogatja magát, majd úgy fekszik oda, ahova esetleg ti is.
És ezt nem bántásnak szántam, csak arra írtam, hogy kiakadsz azon, hogy az apukád nem mos kezet, azon meg nem , hogy a macskával éltek, utalva ezzel arra, hogy másként gondolkodnak az emberek, ebből mégsem lehet ügyet csinálni addig, amíg nincs lehetőség költözésre, változtatásra, normális kommunikációra egymás közt. Márpedig nálatok egyik sincs meg.
STIMMT?
Az ítélkezést meg felejtsd el, majd ha felnősz, rádöbbensz, az élet nem így működik!
A macskáim meg vannak nevelve, a konyhába a lábukat sem teszik be, saját helyük van, ahova fekszenek! A kanapé, a mi székeink TABUK! A saját helyükön kívül SEHOVA MÁSHOVA NEM FEKSZENEK!
Na látod, itt a probléma, hogyha láttál már esetleg macskát, az se volt megnevelve! De tudod, vannak, akik nevelik a cicájukat!
Tudod azért jöttem ide, hátha tudtok adni valami tanácsot! Már annyiszor beszéltem velük, a végső esetben jövök erre az oldalra, nem ez az első dolgom, hogyha problémám van, akkor ide jövök! Lehet, hogy te ilyen vagy, de én nem.
Szerinted egy szinten van az, hogy macska van a házban azzal, hogy apám sz@ros kézzel fog meg mindent? Ez most tényleg komoly, vagy csak poénkodsz? Más értékrend, de ez mindenféleképpen gusztustalan, és nem ér fel azzal, hogy 2 macska is van a házban...
"Hogy miért vagy buta? Mert gyerekként senkinek nevezel egy felnőttet (mégha ez anonim oldal is), aki idejött és megtisztelt azzal, hogy elolvasta a problémád."
Ez nem butaság, max. tiszteletlenség.
De nem is kell valakit automatikusan tisztelni, csak mert pár évvel idősebb.
26. Ja, csak aki nem tud normális stílust megütni, visszafelé se várja el a dolgot. Valóban tiszteletlenség is, de butaság azért, mert valakit ismeretlenül épp ésszel nem nevezünk senkinek egy ilyen oldalon, csak mert macskát nem tartana bent.
Na, mindegy, nem állok le veletek. Szép napot, szevasztok!
"De nem is kell valakit automatikusan tisztelni, csak mert pár évvel idősebb"
Igaz..nem kell tisztelni mert idősebb, viszont kortól függetlenül illik megadni a tiszteletet egy másik embertársunknak, elfogadni a véleményét, és kulturáltan válaszolni rá. Ha valaki erre nem képes, hanem csak ismeretlenül sérteget másokat, és azt mondja neki h senki vagy, csak azért mert más véleményen van, akkor az egy buta ember.
De te nem azt írtad, hogy nem tartanád bent, hanem hogy igénytelenség!
A kettő között óriási különbség van!
ha nem írja, hogy igénytelenség, akkor én sem így válaszolok neki. Ennyi a titok nyitja.
De azt hiszem, hogy a 74%-os válaszoló, meg az utolsó egy és ugyanazon személy.:))
Hát persze, tudod nekem ez a hobbym, hogy belépek más névvel és egyetértek magammal. Biztosíthatlak, hogy én már kinőttem ebből.
De ejnye, már megint az a fránya ítélkezés és rosszmájúság... :)
:D LOL!!!
Azért felnőtt emberek vitatkoznak egy 16! éves kislánnyal (elnézést tőled, kérdező :)), hogy ki a buta..... :D Azért ez is megérne egy tanulmányt! :) és hozzátenném, hogy sok esetben azért a kiscsajnak igaza van :) nekem kutya van a lakásban, URAMISTEN! EGY KUTYA!?!?!?, és szerencsére még ebből nem lett probléma.
szerintem sokkal nagyobb baj apukád és hugod hozzáállása. Apukáddal nem sokat fogsz tudni kezdeni, talán annyit, hogy egyszer valahogy jól összekuláznám valami cuccát, azt úgyhagynám, csak ezzel sajnos lesüllyednék a szintjére.
A húgoddal kapcsolatban: szerintem ebből ki fog nőni, viszont lehet, hogy a helyedben kiírnék pár olyan betegséget vagy egészségügyi problémát, amiket ilyenfokú nemtörődömség okozhat, és megmutatnám neki, hátha ebből tanul. Vagy áthívni a barátnőit, és egy kicsit megalázni, lehet, hogy ebből tanulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!