Hogyan beszéljek a húgommal? A szüleinknek szóljak? 16/L
Ma délután odajött hozzám a húgom ,hogy hallotta este ahogy "apa bántja anyát", anya sikított, apa meg durván hörgött.
Kérdezgeti ,hogy apa már nem szereti anyát?
Miért bántja?
Azt mondtam neki ,hogy majd máskor megbeszéljük.
Hát figyelj.. Szerintem legyél őszinte.. csak iylen leegyszerűsített meg nem részletező módon!!
Végülis valamit mondani kell...
A cikk szerint 10 év felett kellene a felvilágosítás, alatta csak a kérdésekre válaszolni.
Ha jóban vagy anyuddal, és nem tabu a téma (bááár ez most kicsit kényes), akkor vele találhattok megfelelő választ a hugodnak.
Ha nem, akkor mondd azt, hogy nem hinnéd, hogy bántja, sőt szereti, és ők is szoktak játszani egymással, mint ti gyerekek. Bírkózni, csiklandozni egymást. Ez nem verekedés, ez amolyan játékos hülyéskedés.
Talán elég lesz a hugodnak...ha nem,akkor anyu kell ennek a megoldásához.
:)
Szerintem itt mindenképpen be kéne vonni a szülőket, végülis
1. őket hallotta a hugod
2. az ő dolguk a felvilágosítás
Szólj anyukádnak, hogy a hugod mit mondott, aztán ha ő jónak látja, elmondja neki. Nem a te dolgod a felvilágosítás, ne is vállald, mert lehet hogy belegabalyodsz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!