Hogyan beszéljek vele újra? (továbblent)
van egy srác akit szeretek, meg még ő is régebben engem. azóta nemtudom hogy szerete még, mert azóta volt 1 bnője. meg jelenleg is van! én utasítottam el akkor. de nagyon hiányzik, azthiszem szeretem! már nagyonrég beszélni akarok vele de nemtom hogy.. suliba gyakran találkozunk, de nem ugyanaz a társasági körünk. msn-je megmár új van, 1x kirakta hogy akinek kell az újcíme az lájkolja és majd megadja neki (deén nem lájkoltam) meg ezmár lassan 1-2 hónapja irta ki. gondoltam rá hogy fb-n irok neki de nemtudom.. nemtudom hogy kezdjek hozzá, lehet már nemis szeret. és csak hülyének nézne:///////
14/L
hát amikor még szerettük egymást akkor ugyanígy összejött ezzel a csajjal és miután szakítottak mondta hogy miközben azzal a csajjal járt csak rám gondolt. most újra ezzel a csajjal jár (de nemtudom hogy igazat mondott-e)
nemtudom hpgy kezdjek el vele újra beszélni (elég régen beszéltünk:S)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!