Hogyan beszéljek a húgommal? A szüleinknek szóljak? 16/L
Ma délután odajött hozzám a húgom ,hogy hallotta este ahogy "apa bántja anyát", anya sikított, apa meg durván hörgött.
Kérdezgeti ,hogy apa már nem szereti anyát?
Miért bántja?
Azt mondtam neki ,hogy majd máskor megbeszéljük.
A szeretkezés nem kínos, akkor lenne az, ha nem tennék. Max a hangoskodás.. :)
Szerintem is az a legjobb, amit az a válaszoló írt, ahol belinkelt egy ezzel kapcsolatos oldalt.
Anyudék szeretik egymást, és néha viccelődnek ők is, birkóznak, játszanak. :) Persze az sem baj, ha Anyud majd tud erről, de szerintem ebbe a mostani esetbe ne vond bele - mmint úgy, hogy akkor e kapcsán beszéljenek Húgoddal -, mert nehogy Tesód úgy érzékelje, hogy elárultad őt, hisz ő mondott Neked valamit, amivel ez alapján rögtön Anyudhoz mennél.
Mondd el anyukádnak, igazából az ő feladata lenne :)
Jobb lenne minél előbb rávezetni a dolgokra a hugodat, mielőtt a tesód bárkinek is elmondaná, hogy "apu bántja anyut". Nem biztos, hogy mindenki kapcsolna, hogy mi a szitu és még kellemetlenség is lehet belőle..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!