Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljek a húgommal?...

Hogyan beszéljek a húgommal? A szüleinknek szóljak? 16/L

Figyelt kérdés

Ma délután odajött hozzám a húgom ,hogy hallotta este ahogy "apa bántja anyát", anya sikított, apa meg durván hörgött.

Kérdezgeti ,hogy apa már nem szereti anyát?

Miért bántja?

Azt mondtam neki ,hogy majd máskor megbeszéljük.

2011. nov. 4. 23:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Még nekem is kínos, ahogy elképzelem.
2011. nov. 5. 00:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A szeretkezés nem kínos, akkor lenne az, ha nem tennék. Max a hangoskodás.. :)

Szerintem is az a legjobb, amit az a válaszoló írt, ahol belinkelt egy ezzel kapcsolatos oldalt.

Anyudék szeretik egymást, és néha viccelődnek ők is, birkóznak, játszanak. :) Persze az sem baj, ha Anyud majd tud erről, de szerintem ebbe a mostani esetbe ne vond bele - mmint úgy, hogy akkor e kapcsán beszéljenek Húgoddal -, mert nehogy Tesód úgy érzékelje, hogy elárultad őt, hisz ő mondott Neked valamit, amivel ez alapján rögtön Anyudhoz mennél.

2011. nov. 5. 07:40
 13/16 anonim ***** válasza:
sztem menj oda anyudhoz és kérdezd meg mit válaszolj a hugodnak ha legközelebb ezeket kérdezi.
2011. nov. 5. 07:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el anyukádnak, igazából az ő feladata lenne :)

Jobb lenne minél előbb rávezetni a dolgokra a hugodat, mielőtt a tesód bárkinek is elmondaná, hogy "apu bántja anyut". Nem biztos, hogy mindenki kapcsolna, hogy mi a szitu és még kellemetlenség is lehet belőle..

2011. nov. 5. 09:46
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
igen..igaza van az utolsó komizónak. Én is arra gondoltam először, hogy édesapád 'úgy' bátnja édesanyádat. Először mondj annyit a húgodnak, hogy apa nem bántotta anyát, viszont a többit bízd a szüleidre, majd ők elmagyarázzák a tesódnak, hogy ilyet a felnőttek szoktak csinálni..:D De szerintem is tényleg fontos lenne, hogy szólj a tesódnak, hogy nem volt bántás ez az apától..ne hogy a suliban a tanárnőnek panaszkodjon majd..
2011. nov. 5. 12:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindenképp szólj anyudnak, és majd ő/ők segítenek felvilágosítani, mert nem a te dolgod lenne.
2011. nov. 5. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!