Hogy beszéljek édesanyámmal arról, hogy le akarok feküdni a barátommal?
Viselkedj úgy, hogy komolyan gondolja a kapcsolatotokat.
Szerintem nagyon szép dolog, hogy anyukádtól kérsz tanácsot, ritka az ilyen, én örülnék ha majd az én lányom tőlem fog ilyesmit kérdezni...
Mond el neki, hogy te komolyan gondolod ezzel a fiúval és szereted és ő is téged. Talán hívd el többször hozzátok, hogy anyukádék is megismerjék, akkor jobban fog ez menni.
Sok sikert! Ügyes légy!
Mekkora lenne tőle egy ilyen válasz:
Rendben kislányom Evetke, de a szabályok értelmében az elsőnél én is ott leszek :D
És ott majszolgatná a csokis perecet amíg toljátok :D
Elvileg dédszüleink idejében még így ment :D
Sehogyan sem, mert nem tarozik rá. Ez a te döntésed. Talán engedélyt akarsz kérni rá?
Arra ügyeljetek, hogy védekezzetek a nemkívánt bébi és az esetleges nemkívánt nemi baj ellen. Ennyi.
"Sokat segítek itthon, hogy érzékeltessem, hogy már nem vagyok gyerek."
Rosszul érzékelteted. Ez éppenhogy azt suigallja, hogy nagyon is gyerekl vagy, aki anyuka akaratának vakon meghajlik. Vagy talán le akarod kenyerezni anyukát? Az sem éppen felnőtt gondolkodásmódra és viselkedésre vall...
Lehet, hogy tényleg korai neked még a szex, és szeretethiány ellen egy plüssmackó volna a jobb megoldás. De te tudod. Te vagy a felnőtt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!