Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon le akarok vele feküdni!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon le akarok vele feküdni! De ezt nem tudom hogy hozzam fel. Szerintetek? 18/L

Figyelt kérdés
Barátommal 2 hónapja szakítottunk, előtte már rég le is feküdtünk. Ő szakított, mert nem szeretett már. Igaz én még szeretem, de senki más férfit nem tudok kívánni csak őt..de őt nagyon. Egyáltalán nem keres, nem beszélünk, jól elvan nélkülem. Nem akarok lényegre törő lenni, de mégis hogy hozzam fel..?
2012. aug. 23. 21:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Figyelj b@aszni akarok.erre nem mond nemet,hanem begerjed,mint egy kanos nagybácsi.A testeden kívül ne próbálkozz mással.
2012. aug. 23. 21:11
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

ezt te nem éreznéd megalázónak?

tovább kell lépni ilyenkor, még ha nehéz is, te jársz vele a legjobban

és aztán majd keress egy másik fiút, aki megbecsül

2012. aug. 23. 21:12
 3/15 A kérdező kommentje:
Dehogynem érzem megalázónak...de nekem ez többet jelentene a büszkeségemnél. Mire megyek a büszkeséggel? Őt már úgyse érdekli az se ha van, az se ha nincs...mást én nem tudok szeretni, képtelenség... :(
2012. aug. 23. 21:15
 4/15 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy egy egyedülálló férfi, nemet mondjon egy csajnak. Elég ha mélyen belenézel a szemébe, aztán vetkőzöl:)
2012. aug. 23. 21:15
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

amíg ezt nem zárod le, addig nem is tudsz mást szeretni, ez így van

de így csak az idődet vesztegeted, és elmégy a jó lehetőségek mellett, mert leragadsz egy olyan dologban, ami nem éri meg

2012. aug. 23. 21:17
 6/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ha megmondod neki hogy konkrétan mit akarsz tőle akkor rád mászik az tuti.

Mond azt neki hogy: azt akarom hogy kefélj meg de rendesen!!!!

Én bármelyik volt barátnőmet megdugnám ha éppen nem lenne barátnőm.

Van neki valakije?

2012. aug. 23. 21:21
 7/15 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok. Ha hozzám odajönne egy nő, hogy b..szni akarok, nem hogy begerjednék, hanem inkább egy kicsit hányingerem lenne. Viszont ha ezt finomabban hozza a tudomásomra, akkor lehet, hogy beindulna a fantáziám.

Te meg kérdező, mit mondjak, nagyon ki vagy szolgáltatva a kis önállóskodó nemiszervednek. Nem irigyellek.

2012. aug. 23. 21:24
 8/15 A kérdező kommentje:

Miért lennék ribanc? Ő volt az első fiú az életemben...most se tennék mást, csak lefeküdnék azzal akit szeretek.

Egyébként a gond csak annyi, hogy lehet még arra se kellenék neki :/

2012. aug. 23. 21:26
 9/15 A kérdező kommentje:
8., pontosan erre gondoltam, hogy finomabban kéne, mert azért mégse akarok tanyasi k*rva lenni.
2012. aug. 23. 21:27
 10/15 anonim ***** válasza:

figyi, neked az a bajod, h ott hagyott

ezt ne keverd a szexel

szexet akarsz vele, vagy őt akarod?

elég felnőtt vagy hozzá, h eldöntsd?

csak gondold végig, és cselekedj aszerint

a véleményem már elmondtam

2012. aug. 23. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!