Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon le akarok vele feküdni! De ezt nem tudom hogy hozzam fel. Szerintetek? 18/L
ezt te nem éreznéd megalázónak?
tovább kell lépni ilyenkor, még ha nehéz is, te jársz vele a legjobban
és aztán majd keress egy másik fiút, aki megbecsül
amíg ezt nem zárod le, addig nem is tudsz mást szeretni, ez így van
de így csak az idődet vesztegeted, és elmégy a jó lehetőségek mellett, mert leragadsz egy olyan dologban, ami nem éri meg
Szerintem ha megmondod neki hogy konkrétan mit akarsz tőle akkor rád mászik az tuti.
Mond azt neki hogy: azt akarom hogy kefélj meg de rendesen!!!!
Én bármelyik volt barátnőmet megdugnám ha éppen nem lenne barátnőm.
Van neki valakije?
Férfi vagyok. Ha hozzám odajönne egy nő, hogy b..szni akarok, nem hogy begerjednék, hanem inkább egy kicsit hányingerem lenne. Viszont ha ezt finomabban hozza a tudomásomra, akkor lehet, hogy beindulna a fantáziám.
Te meg kérdező, mit mondjak, nagyon ki vagy szolgáltatva a kis önállóskodó nemiszervednek. Nem irigyellek.
Miért lennék ribanc? Ő volt az első fiú az életemben...most se tennék mást, csak lefeküdnék azzal akit szeretek.
Egyébként a gond csak annyi, hogy lehet még arra se kellenék neki :/
figyi, neked az a bajod, h ott hagyott
ezt ne keverd a szexel
szexet akarsz vele, vagy őt akarod?
elég felnőtt vagy hozzá, h eldöntsd?
csak gondold végig, és cselekedj aszerint
a véleményem már elmondtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!