Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasi 4 éve ismerem 2 évig voltam bele szerelmes. Le akarok vele feküdni. Hogy tudassam vele hogy vágyom rá hogy talán még mindig szeretem?
Nős de 25 éves a felesége csalja a pasi legjobb haverjával ezt onnan tudom hogy van rá bizonyítékom is.A bizonyítékaim fényképek de a kisfiuk miatt nem mutatom meg a képeket Azért nem váll el a nőtől mert van egy közös kisfiúk.
Mit tegyek?
Szerelmes vagyok?Még mindig?
Köszönöm
Hogy kezdjem a csábítást.
Pff.....
Ne néz kislánynak épp olyan képen van mikor smárolnak egy ebédlőben!!!!
Na elég bizonyíték!
Nem tettel fel az elobb is egy hasonlo kerdest? Mar bocs az offert.
Amugy szerintem ne probalj meg bemaszni kozejuk, az ok dolguk, h hogyan gondoljak jol, es lehet, h a pasi tud a smarolasrol, megbeszeltek es meg mindig egyutt vannak (talan a baba miatt). Kar hulyeseget csinalj, azert mert te most szerelems vagy es ugy latod jonak, h bemasszal kozejuk. Szerintem egyaltalan nem helyes, gondolkozz el azon, hogy neked hogyan esne hasonlo helyzetben a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!