Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon le akarok vele feküdni! De ezt nem tudom hogy hozzam fel. Szerintetek? 18/L
Figyelt kérdés
Barátommal 2 hónapja szakítottunk, előtte már rég le is feküdtünk. Ő szakított, mert nem szeretett már. Igaz én még szeretem, de senki más férfit nem tudok kívánni csak őt..de őt nagyon. Egyáltalán nem keres, nem beszélünk, jól elvan nélkülem. Nem akarok lényegre törő lenni, de mégis hogy hozzam fel..?2012. aug. 23. 21:10
12/15 A kérdező kommentje:
persze,hogy őt akarom :( de ezzel együtt a szexet is...
2012. aug. 23. 21:29
13/15 anonim válasza:
Helyes, kérdező, reméltem is, hogy nem a kocsmaudvaron élsz, mint ahogy pár válaszoló azt feltételezte. Szóval, az intelligensebb megoldást keresd, szerintem. Nem kell mondani. Meg kell teremteni az alkalmat. Valami nosztalgia-est keretében.
14/15 anonim válasza:
feladom, mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja...
ha őt akarod, akkor nem csak szexet akarsz, tehát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!