Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történik? Helyre lehet...

Mi történik? Helyre lehet hozni? Hogyan beszéljek vele?

Figyelt kérdés

A kapcsolatunk kezd fenekestől felfordulni! Szexuálisan sem kívánom már annyira, ha még is szeretkezni kezdünk, nagyon unalmas, megszokott és fájdalmas is.Hogyan lehetne fellendíteni??

Ráadásul távol is vagyunk egymástól, mert Ném etországban dolgozik, havonta jön haza pár napra!

Jelenleg kint vagyok nála, 2 hétre, itt sem megy a szex annyira, 1 hete vagyok itt, de volt vagy 4szer talán, na de hiába a kedvességem, főzők mosok takarítok rá, csak a bántást kapom meg, van hogy üvölt rám és észre sem veszi.

Mit lehet tenni? Szakítani vagy eljegyzést felbontani nem szeretnék, de éreztetni hogy lehetne hogy engem ez bánt?

2013. febr. 3. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Sehogy máshogy mint leülsz vele elmondod neki,hogy ez zavar és bánt ha nem változtat a szakításon kívül más megoldás nem lesz
2013. febr. 3. 18:18
 2/3 anonim ***** válasza:

"Szakítani vagy eljegyzést felbontani nem szeretnék,"

Pedig ennek a kapcsolatnak vége. A srác se érzi jól magát veled, te is érzed, hogy valami nem kóser. Húzhatod még pár hónapig, de mennél tovább húzod annál megalázóbb lesz-számodra.

2013. febr. 3. 18:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Hogy alakultak a dolgok kérdező ?
2018. márc. 11. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!