Hagyjam a férjem csajozni vagy beszéljek vele?
Figyelt kérdés
28 hetes terhes vagyok, van már egy fiam és egy lányom.Most várjuk a harmadikat.Minden jól működik, kivéve, hogy nem tudok lefeküdni a férjemmel, mert bárhogy csináljuk, nekem fáj, kellemetlen, nem kívánom.Az állandó rosszullétek miatt orálisan sem tudom kielégíteni.Nem akartam, h emiatt stresszes legyen, nagyon jó férj és apa, de azt sem, hogy próbálkozzon, nagyon kínos mindig elutasítani, pedig szeretem.Egyszer mondtam neki, h míg ez van nyugodtan "csajozzon", neki is szüksége van a fizikai kielégülésre, fiatal, stb.Nem akarta, aztán eltelt 2 hónap és mondta h van 1 csaj egy netes randioldalon akivel el tudná képzelni a szexet, biztosan ezt akarom-e.Kicsit féltékeny vagyok, félek visszafelé is elsülhet...Bár bízok a férjemben, de az ördög ugye nem alszik..Nem tudom mit mondhatnék erre.Egyelőre lezártam azzal, h most sok a dolgom, majd megbeszéljük.Teljesen hülye vagyok?2013. márc. 16. 17:47
41/74 anonim válasza:
Nem akartam elitélni egyikőtöket sem,csak egyedülálló számomra ez a fajtája a szerelemnek,ami közötettek van... Az hogy te mennyire szereted a férjed,az nagyon is átjön az irásodból ,inkább a férjed reakciója a furcsa (nekem!) ,hogy egyáltalán fontolóra veszi a dolgot stb...
42/74 anonim válasza:
Az addig oké hogy felajánlottad neki hogy csajozzon. De te komolyan eltudod képzelni a jövőt egy olyan férfivel aki el is fogadja ezt a lehetőséget és lefekszik egy mádik nővel amíg te, a szíved alatt hordod dzerelmetek gyümölcsét?! (Már ha van ott szerelem...)
43/74 anonim válasza:
Bocsi a hibákért, telefonról írtam. Utolsó voltam.
44/74 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.Úgy tűnik tényleg fölösleges volt az aggodalmam, most beszéltem édesanyámmal.Elmesélte, hogy a múltkori beszélgetésüknél a férjem elmondta neki mi történt, hogy soha nem gondolta volna h ilyet gondolok róla és mennyire meglepődött és értetlenül állt a "felajánlásom" felett.Aggódott értem (valóban furcsán viselkedek most, néha én sem értem magamat)látta rajtam mennyire kiborít h úgy érzem kevés vagyok és nem tudta hova tenni ezt az egészet.Így elmesélte az édesanyámnak, mert nem tudta mire vélje, mennyire gondolhattam ezt komolyan.Édesanyám tanácsolta neki, hogy "tegyen próbára", mert addig úgysem gondolkozok el rajta mekkora butaságot mondtam neki.Így közösen kitalálták, h ha megint lesz ilyen elkeseredésemben elejtet mondat akkor hozza fel mellékesen h lehet lenne valaki...aztán (anyukám szerint) észbe kapok...nem is értem őket.Ok, belátom, hülyeség volt, nem is tudom hogy gondolhattam egy percig is....kicsit megnyugodtam, meg rájöttem mekkora marha vagyok.Ha hiányozna neki valami annyira, hogy komolyan zavarja úgyis szólna, hisz megbeszélünk mindent:(((( Nem tudom hogy tegyem jóvá...Még nem ért haza, fogalmam sincs mit mondjak neki...azt se tudom elmondjam-e h anyukám bevallott mindent.Igazatok volt, akik orbitális baromnak neveztetek (még ha nem is ezekkel a szavakkal).Tutira az vagyok:(Eszembe se jutott, h ezzel megbánthatom:( Mit mondjak neki?:(((
2013. márc. 16. 20:29
45/74 anonim válasza:
Ha szereted akkor hogy mondhatsz ilyet neki hogy csajozzon?
Mikor összeházasodtatok gondolom elhangzott hogy jóban rosszban egymással lesztek,nem?Ez most egy rosszabik dolog,de attól függ ki kéne bírnotok ha annyira szeretitek egymást.Ezzel azt éred el hogy kipróbálgat más nőket,és majd ott hagy 3 gyerekkel.
46/74 anonim válasza:
Mondd meg ,hogy sajnálod ,szereted,és nem gondoltad komolyan.Ilyen estekben derül ki igazán ki mennyire szeret valakit,a férjed szeret ez biztos.
47/74 A kérdező kommentje:
Hát így belegondolva kb úgy érezhette magát mint én amikor előállt ezzel a "lenne valaki" szöveggel....Istenem, de hülye vagyok, annyira szeretem:(((
2013. márc. 16. 20:48
48/74 anonim válasza:
ezt akkor megusztad...es most menj vissza az agyba pihenni!
49/74 anonim válasza:
Gratulálok!
Végülis van akinek ez bejön, te tudod.
De szerintem alap, hogy egy férfi kibírja szex nélkül a felesége terhességét, ha az ennyire rosszul van. Elég paraszt dolog csajozni közben. De te küldted, akkor viseld el.
50/74 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul érzem most magam:( Nem tudok pihenni, alig várom h hazaérjen.De, h pont az anyukám tanácsoljon neki ilyet...hihetetlen:) nem tudom sírjak-e vagy nevessek ezen a helyzeten.
2013. márc. 16. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!