28 hetes terhes vagyok, van már egy fiam és egy lányom.Most várjuk a harmadikat.Minden jól működik, kivéve, hogy nem tudok lefeküdni a férjemmel, mert bárhogy csináljuk, nekem fáj, kellemetlen, nem kívánom.Az állandó rosszullétek miatt orálisan sem tudom kielégíteni.Nem akartam, h emiatt stresszes legyen, nagyon jó férj és apa, de azt sem, hogy próbálkozzon, nagyon kínos mindig elutasítani, pedig szeretem.Egyszer mondtam neki, h míg ez van nyugodtan "csajozzon", neki is szüksége van a fizikai kielégülésre, fiatal, stb.Nem akarta, aztán eltelt 2 hónap és mondta h van 1 csaj egy netes randioldalon akivel el tudná képzelni a szexet, biztosan ezt akarom-e.Kicsit féltékeny vagyok, félek visszafelé is elsülhet...Bár bízok a férjemben, de az ördög ugye nem alszik..Nem tudom mit mondhatnék erre.Egyelőre lezártam azzal, h most sok a dolgom, majd megbeszéljük.Teljesen hülye vagyok?
Utolsó:igazad lehet.mindig a maximumra törekszem az élet minden területén, főleg ha a szeretteimről van szó, pláne, ha azt látom h ők mennyire szeretnek és gondoskodnak rólam.csak váratlanul ért most ez és nem tudtam még feldolgozni, lekezelni magamban.köszönöm a választ, elgondolkodtató.
2013. márc. 16. 18:59
32/74 anonim válasza:
Egyenenlőre nem olvastam el a többiek válaszát... de: Szerintem jó nagy hülyeséget csináltál,én biztos az életbe nem ajánlanék fel ilyet a páromnak ... Viszont a párod is "nagyon szerethet" már ne haragudj,hogy élni tudna egy ilyen lehetőséggel,pláne ha tudja,hogy a felesége,a gyerekei anyja (aki most is a közös gyereküket várja !!! ),otthon várja,miközben ő valahol kiéli a vágyát.... Neeem.. ha valaki szeret valakit ilyet nem ajánl fel,de méginkább a férj helyébe képtelen lennék élni a helyzettel,még ha szabad kezet kaptam is ...
2013. márc. 16. 19:01
33/74 anonim válasza:
A párod tényleg nem szerethet igazán, az én párom, ha ilyet mondanék, lehülyézne, nem rohanna randivonalakat nézni. Inkább ezen gondolkozz el te nagy önfeláldozó, mert hamar egyedül maradsz a 3 gyerekkel.
2013. márc. 16. 19:04
34/74 anonim válasza:
Kérdező, beszéld meg mindenképp a férjeddel.Mondd el neki, hogy nem gondoltad komolyan ezt, s nagyon fájna, ha megtenné. Remélem ő sem gondolta komolyan, amit mondott. Ha szeret, akkor elég gáz lenne, ha a randioldalakat keresné, ahelyett, hogy veled, és a 2 gyerekkel törődne.
De mint írtad, szerinted sem igaz, hisz ideje se lenne rá,netezni.
Amiket leírtál róla, azok alapján rendes odaadó férj lehet, akinek nem hiszem, hogy gondot jelentene ez a pár hónap!
2013. márc. 16. 19:08
35/74 A kérdező kommentje:
33-as:kérlek olvasd el a többi hsz-emet is mielőtt megítéled őt...
2013. márc. 16. 19:08
36/74 anonim válasza:
Nem akarta, aztán eltelt 2 hónap és mondta h van 1 csaj egy netes randioldalon akivel el tudná képzelni a szexet, biztosan ezt akarom-e.
33. vagyok
Nekem ez a mondat kicsit erős volt.Sokat érsz a segItőkészségével ha már nézeget a neten lányokat és elképzel dolgokat. SzIvd vissza gyorsan a dolgot mielőtt baj lesz.
2013. márc. 16. 19:13
37/74 A kérdező kommentje:
Leírtam a későbbi hsz-ekben azt is h nem ő panaszkodott és maximálisan jó férj és apa, mindent megad nekünk, ahogy azt is, normálisan belegondolva lehetetlen h tényleg csajozzon a neten.csak dolgozni jár el itthonról, a munkájából kifolyólag nem tud netezni (csajozni se), rohan haza és itt is egész nap velem, a gyerekekkel törődik meg h miben segíthet.alig ül le a géphez, nem is tűnt komolynak mikor ezt így odavetette, és semmi erre utaló jele nincs h valóban keresgélne.erős a gyanúm h tesztel felfogtam-e amit ajánlottam neki...nem tudom.teljesen hülyének nézett akkor is mikor mondtam, nem is beszéltünk azóta róla, csak néha én mondogattam neki h inkább csajozzon mint h állandóan hulla fáradtan is velünk, velem foglalkozik.fura h így ezt modta most...
2013. márc. 16. 19:17
38/74 anonim válasza:
Ok, szépItsd, akkor se vagy normális. A párod mit gondolhat milyen nő vagy, hogy ilyeneket ajánlgatsz.Bár őszintén megmondom, te inkább csak magadat akarnád megnyugtatni, hogy még engedéllyel se menne félre, de komolyan a 3. gyereket várjátok, legyen már egy kis eszed, minek csinálod a problémát, ha véletlenül mégis félremegy, akkor meg itt sIrsz.
2013. márc. 16. 19:21
39/74 anonim válasza:
Akkor kérdezz rá, hogy komolyan mondta-e, amit mondott!!! S vond vissza ezt az ajánlatod.
Együtt vállaltátok a gyerekeket, ami azzal is járhat, hogy hónapokig nincs szex. Oké, hogy az első két terhességednél másképp volt, de itt meg ez van. Tudod a házasság arról szól, hogy jóban-rosszban együtt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!