Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyjam a férjem csajozni...

Hagyjam a férjem csajozni vagy beszéljek vele?

Figyelt kérdés
28 hetes terhes vagyok, van már egy fiam és egy lányom.Most várjuk a harmadikat.Minden jól működik, kivéve, hogy nem tudok lefeküdni a férjemmel, mert bárhogy csináljuk, nekem fáj, kellemetlen, nem kívánom.Az állandó rosszullétek miatt orálisan sem tudom kielégíteni.Nem akartam, h emiatt stresszes legyen, nagyon jó férj és apa, de azt sem, hogy próbálkozzon, nagyon kínos mindig elutasítani, pedig szeretem.Egyszer mondtam neki, h míg ez van nyugodtan "csajozzon", neki is szüksége van a fizikai kielégülésre, fiatal, stb.Nem akarta, aztán eltelt 2 hónap és mondta h van 1 csaj egy netes randioldalon akivel el tudná képzelni a szexet, biztosan ezt akarom-e.Kicsit féltékeny vagyok, félek visszafelé is elsülhet...Bár bízok a férjemben, de az ördög ugye nem alszik..Nem tudom mit mondhatnék erre.Egyelőre lezártam azzal, h most sok a dolgom, majd megbeszéljük.Teljesen hülye vagyok?
2013. márc. 16. 17:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem tök aranyos dolog, hogy ilyet megtud beszélni édesanyáddal! S látod sikerült is észhez téríteniük ezzel!

Én így látatlanba is azt mondom, hogy szerencsés vagy férj és édesanya téren is!:)

Fel a fejjel, szeretnek téged!:)))))S az a legfontosabb, hogy egy csodálatos férjed van, s nemsokára megszületik a 3.babátok!:)

2013. márc. 16. 21:05
 52/74 A kérdező kommentje:
Már most sírok és nevetek egyszerre:) Olyan jó érzés, hogy ennyire szeret:)Jóban van édesanyámmal nagyon, de sose gondolkoztam, h egyszer még úgy szövetkeznek "ellenem", mint a filmekben:) Szegényemet hogy megbánthattam, én barom:( Még fél óra és hazaér...asszem ma nem vagyok olyan rosszul... :)))Még a fejfájásom is elmúlt az anyukámmal történt beszélgetés után.
2013. márc. 16. 21:09
 53/74 anonim ***** válasza:
88%
Én szurkolok neked! S tiszta szívemből örülök, hogy jó vége lett!:) Jó olvasni, hogy vannak még ilyen férjek!:)
2013. márc. 16. 21:19
 54/74 Bence_ ***** válasza:
90%

Jó vagy!

Szereted a párod és szeretnéd ha boldog lenne.

Ez szép és ezt kell értékelni.

Lehet, hogy ezt most nem a legokosabban hoztad a tudtára. Na bumm. Tanultok belőle.

Remélem fél év múlva, körülöttetek a nagyokkal karotokban a picivel majd jót röhögtök ezen! :)

2013. márc. 16. 21:23
 55/74 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Nagyon orulok, hogy ilyen szep vege lett.

Az otletuk bejott, mert tenyleg eszbekaptal. Olyan jo volt ezt olvasni.

Szeressetekmegymast tovabbra is.

7. Valaszado

2013. márc. 16. 21:51
 56/74 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, mindenkinek, aki nem azt látta a kérdésemben, hogy na itt egy barom, rúgjunk bele még egyet ha már tanácsot kért:) Már most jót nevettünk rajta, 10 perc alatt megbeszéltük:)Most fürödni ment a lelkem, én meg letöltök egy jó filmet és összebújunk:)
2013. márc. 16. 21:56
 57/74 anonim ***** válasza:
100%
Örülök nektek :-)))) ....sok boldogságot továbbra is !
2013. márc. 17. 07:27
 58/74 anonim ***** válasza:
0%
Hát mit ne mondjak, edd meg, amit főztél! Ha ennyire megalázkodj, hogy nyugodtan nőzzön, akkor meg is érdemled!
2013. márc. 17. 08:59
 59/74 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok,most olvastam egy kommentedet, hogy édesanyáddal megtréfáltak, örülök, hogy ők segítettek észhez térni és így végre boldog a család. Boldog babavárást, pihenj sokat!
2013. márc. 17. 09:10
 60/74 A kérdező kommentje:

Ok, tudom (most már), hogy orbitális barom voltam:)))

Egyszerűen kétségbeestem, sok volt akkor minden és (még ha hülyén is hangzik) meggyőződésem volt, hogy jót teszek, pont azért mondtam, mert szeretem és fájt, hogy miattam "szenved"...Ezt nem ő mondta, én gondoltam így.Meg, h mennyi áldozatot meghoz értünk szó nélkül és nem tudom még a legalapvetőbbet sem megadni neki, amit egy férfi érdemelne egy nőtől.Irigylem azokat az embereket, akik fura lelkiállapotban sosem mondtak még meggondolatlanságot, de tényleg.Nekem sikerült.Tanultam is belőle, 1 nap kétségbeesés bőven elég volt, h rájöjjek mennyire hülye vagyok.És, hogy máskor gondolkozzak kétszer is mielőtt beszélek.Még akkor is ha adott pillanatban nem vagyok épp teljesen tisztán gondolkodó...

Ha a férjem olyan lenne, amilyennek a kijelentése után gondolták sokan, valóban meg is érdemeltem volna...de talán az meg arra lett volna jó, hogy rájöjjek milyen ember...ami mondjuk így is sikerült, csodálatos férj:)

Bár ezt eddig is tudhattam, épp ezért fájt, hogy úgy éreztem nem vagyok most túl jó felesége.Szeretjük egymást, az a lényeg, a meg biztos, h ezt míg élünk felemlegetjük:)

2013. márc. 17. 09:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!