Hagyjam a férjem csajozni vagy beszéljek vele?
Szerintem tök aranyos dolog, hogy ilyet megtud beszélni édesanyáddal! S látod sikerült is észhez téríteniük ezzel!
Én így látatlanba is azt mondom, hogy szerencsés vagy férj és édesanya téren is!:)
Fel a fejjel, szeretnek téged!:)))))S az a legfontosabb, hogy egy csodálatos férjed van, s nemsokára megszületik a 3.babátok!:)
Jó vagy!
Szereted a párod és szeretnéd ha boldog lenne.
Ez szép és ezt kell értékelni.
Lehet, hogy ezt most nem a legokosabban hoztad a tudtára. Na bumm. Tanultok belőle.
Remélem fél év múlva, körülöttetek a nagyokkal karotokban a picivel majd jót röhögtök ezen! :)
Szia!
Nagyon orulok, hogy ilyen szep vege lett.
Az otletuk bejott, mert tenyleg eszbekaptal. Olyan jo volt ezt olvasni.
Szeressetekmegymast tovabbra is.
7. Valaszado
Ok, tudom (most már), hogy orbitális barom voltam:)))
Egyszerűen kétségbeestem, sok volt akkor minden és (még ha hülyén is hangzik) meggyőződésem volt, hogy jót teszek, pont azért mondtam, mert szeretem és fájt, hogy miattam "szenved"...Ezt nem ő mondta, én gondoltam így.Meg, h mennyi áldozatot meghoz értünk szó nélkül és nem tudom még a legalapvetőbbet sem megadni neki, amit egy férfi érdemelne egy nőtől.Irigylem azokat az embereket, akik fura lelkiállapotban sosem mondtak még meggondolatlanságot, de tényleg.Nekem sikerült.Tanultam is belőle, 1 nap kétségbeesés bőven elég volt, h rájöjjek mennyire hülye vagyok.És, hogy máskor gondolkozzak kétszer is mielőtt beszélek.Még akkor is ha adott pillanatban nem vagyok épp teljesen tisztán gondolkodó...
Ha a férjem olyan lenne, amilyennek a kijelentése után gondolták sokan, valóban meg is érdemeltem volna...de talán az meg arra lett volna jó, hogy rájöjjek milyen ember...ami mondjuk így is sikerült, csodálatos férj:)
Bár ezt eddig is tudhattam, épp ezért fájt, hogy úgy éreztem nem vagyok most túl jó felesége.Szeretjük egymást, az a lényeg, a meg biztos, h ezt míg élünk felemlegetjük:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!